Grujić: "Dolazak u Kardif pravi potez"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.03.2018.
23:54
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Srpski internacionalac Marko Grujić prezadovoljan je do sada urađenim u dresu Kardifa za koji nastupa kao pozajmljeni fudbaler Liverpula.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Tekuća nedelja bila je plodonosna za Marka Grujića i njegov Kardif za koji u prolećnom delu sezone nastupa kao pozajmljeni igrač Liverpula.

Nakon što je preskočio jedan meč u utorak je bio u startnoj postavi za meč sa Barnslijem na kojem je postigao i svoj takmičarski prvenac u dresu drugoplasirane ekipe engleskog Čempionšipa.

"Bilo je prilika i na prethodnim mečevima za gol ali nisam imao sreće. Sada se sve poklopilo. Trener me ohrabruje da više šutiram pa to i činim. Isplatilo se. Ipak, najvažnije mi je da u Kardifu imam minutažu i da sam iz meča u meč sve bolji", rekao je Grujić a prenose "Novosti".

Kardif je trenutno drugoplasirani tim u drugom rangu takmičenja i sve su prilike da će se u poslednjih 11 kola boriti za mesto koje garantuje direktan plasman u Premijer ligu.

"Poklopilo se sve. Zaista igramo odlično, samo da ne ureknem sada. Otkada sam došao maltene smo bez poraza i popeli smo se na drugo mesto, odnosno, jako smo blizu Vulverhemptonu, možemo i da ih ugrozimo. Neka se samo tako nastavi... Trebalo mi je da igram i zasada smo napravili pravi potez odlasku u glavni grad Velsa" konstatuje Grujić.

Već u subotu Kardif Siti dočekuje Birmingem što će biti prilika da Marko Grujić upiše novi nastup za klub iz glavnog grada Velsa i prikaže još jednu dobru partiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke