Gruja otkrio želju, hoće li mu udovoljiti?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 25.04.2019.
13:51
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler ima sjajnu sezonu u Nemačkoj, ponude pristižu sa svih strana, ali on ima jednu želju.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Marko Grujić je letos završio na pozajmici u berlinskoj Herti, iako je Klop insistirao da računa na mladog srpskog fudbalera.

Pojačao je ipak Nemac konkurenciju u veznom redu dovođenjem Fabinja i Nabija Keita, pa je postalo jasno da će bivši fudbaler Crvene zvezde morati na novo kaljenje.

Usledio je poziv Herte, Liverpul ga je prihvatio i Srbin se preselio u Nemačku na godinu dana.

Ostavio je sjajan utisak u prestonici, doskorašnji trener Herte Pal Dardaj ga je opisao kao jednog od najboljih vezista koji su igrali za klub u poslednjoj deceniji.

Kupio je i navijače, postojala je priča i da će ostati u Berlinu, ali se onda pojavio madridski Atletiko.

"Jorgandžije" bi mogle da ostane bez dvojice veznih fudbalera, Tomasa Partija i Rodrija, pa je Simeone bacio oko na srpskog fudbalera sa "Enfilda", za kojeg je navodno spreman da plati 40 miliona evra.

Na tu temu za nemačke medije govorio je i sam Marko Grujić, koji tvrdi da još uvek zvanično nije upoznat sa interesovanjem sa stadiona "Vanda Metropolitano".

"Kada sam stigao u svlačionicu u utorak posle treninga, telefon mi je bio prepun poruka. Ne znam ništa o tome, čuo sam za to preko radija u kolima", rekao je Grujić.

On je puno puta isticao da se jako dobro snašao u Berlinu i da mu je Herta prirasla srcu, pa je još jednom ponovio da bi mogao da ostane u glavnom gradu Nemačke.

"Da se ja pitam, ostao bih. Ali konačnu odluku će doneti Liverpul. Ali da, ostaje da želim da igram za Hertu i naredne sezone. Osećam se jako dobro ovde", dodao je Grujić.

Videćemo gde će sudbina odvesti sjajnog srpskog fudbalera, jedno je jasno, Bundesliga mu je prijala i u Nemačkoj je napravio veliki iskorak u svojoj karijeri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Ilic_fb1
Thursday, 25.04.2019
14:00

Pa to je najbolje resenje za njega. Ok, nece igrati evro kupove, ali ce bar igrati redovno u jakoj ligi i ekipi koja mu odgovara. Dzabe mu Atletiko ako ce biti kao u Liverpulu, klupa ili rezervni tim.