Gruja: "Dajem sve od sebe za više minuta"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 28.09.2016.
14:05
Izvor: Sportske.net

Marko Grujić vredno radi kako bi pokušao da se nametne Jirgenu Klopu.

twitter.com/LFC
twitter.com/LFC

Povezane vesti

Pred srpskim internacionalcem koji nastupa za Liverpul, Markom Grujićem, nalazi se prelepo vreme koje će provesti u Liverpulu, samo ako nastavi da radi istim tempom.

Mediji su ga hvalili nakon sjajnog pripremnog perioda, a konačno je dobio priliku da se pokaže i u Premijer ligi, nakon utakmice protiv Derbija u Liga kupu.

Protiv Hala je Grujić igrao 15-ak minuta, što je samo početak u Premijer ligi kada se radi o njegovim minutima. Biće ih sigurno na hiljade i hiljade.

Marko Grujić je dao intervju za zvanični sajt Liverpula gde je rekao da svi njegovi konkurenti za poziciju u timu igraju sjajno, ali da on vredno radi kako bi zaradio koji minut više.

"Svi su na stadionu uživali u utakmici. Bio je ovo moj prvi nastup na Enfildu i osećaj je izvanredan. Srećan sam što sam dobio nešto više minuta, lepo je biti deo celokupnog meča", rekao je Marko Grujić, a potom je dodao:

"Svi igrači koji igraju na mojoj poziciji, ali i na drugim pozicijama, igraju dobro. Imamo dobre rezultate na početku sezone, a bićemo bolji iz nedelje u nedelju.

Što se mene tiče, ja ću pokušati da pokažem svoje veštine na treninzima kako bih dobio više minuta u Premijer ligi",
rekao je srpski as.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Thursday, 29.09.2016
07:03

Bravo Marko, samo produzi jako, bices bolji strelac i asistent i od centarfora Mitrovica, mozda te prekomanduju u spicu(hahaha), ali cekor po cekor, igra Liverpula ti odlicno odgovara, kada ce Englezi doznati koliko te volimo u Srbiji, postaces brzo i njihov ljubimac.

avatar
King Didier Drogba
Wednesday, 28.09.2016
17:19

Sportske bas vole Gruju.

avatar
Wednesday, 28.09.2016
16:00

koliko ce dana biti po 5 vesti kada postigne svoj prvenac?