Grub previd Hrvata - UEFA im oduzima bodove?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.03.2016.
10:38
Izvor: Sportske.net

Predstavnici Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) strepe od kazne UEFA nakon grube greške koje je stručni štab mlade reprezentacije napravio u meču sa Estonijom.

Beta/AP Photo/Keystone, Jean-Christophe Bott
Beta/AP Photo/Keystone, Jean-Christophe Bott

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Hrvatske nalazi se na sjajnom putu da izbori plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj, ali bi zbog grubog propusta stručnog štaba mogla da dođe u neprijatan položaj.

Mladi "Vatreni" upisali su dve pobede u kvalifikacionim mečevima koji su igrani u prethodnih sedam dana, ali bi mogli da ostanu bez tri boda zbog greške koja je načinjena u susretu sa Estonijom.

Selektor mlade reprezentacije Hrvatske napravio je promenu na poluvremenu meča sa Estonijom, ali je Antonija Milića zamenio igrač koji nije bio u protokolu za utakmicu!?

Čim je Ivan Folić zakoračio na teren delegat je fotografisao taj detalj pa se očekuje da UEFA reaguje i kazni Hrvate oduzimanjem tri boda koje su osvojili usled trijumfa rezultatom 2:1.

Hrvatska se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli kvalifikacione grupe "6" ali bi posle eventualnog oduzimanja tri boda imali samo dva boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Švedsku koja ima dve utakmice manje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Krešo Arsenal
Wednesday, 30.03.2016
11:57

steta,mladi nisu nista krivi..ali nije to nista bitno,samo da se seniorskoj takvo sta ne desi