Grozno, grozno, grozno - Košmarna nedelja za štopere, Pikeova povreda deluje baš gadno!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 21.11.2020.
23:33
Izvor: Sportske.net

Stubu odbrane Barselone stradalo koleno u derbiju protiv Atletika.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Veliki peh doživeo je stub odbrane Barselone Đerar Pike koji je iz naizgled bezazlene situacije protiv Atletiko Madrida jaukno i verovatno ozbiljno povredio koleno.

Nemio događaj zbio se na isteku 59. minuta kada je nakon duela Đordija Albe i Anhela Koree lopta krenula da beži od obojice.

Argentinac se otrgao od čuvara i krenuo prema Pikeu, ali je u padu nespretno zakačio koleno štopera Barselone, koji je sa krikom pao na travu, a taj detalj možete pogledati OVDE

Još nema zvaničnih prognoza o kakvom stepenu povrede je reč, ali sam podatak da je Ronald Kuman morao odmah da ga izvede iz igre prilično zabrinjavajuć.

Povreda Pikea samo je još jedna u nizu koji su štoperi doživeli ove nedelje. Najpre je dvojac defanzivaca Real Madrida - Serhio Ramos i Rafael Varan doživeo sličnu sudbinu tokom reprezentativnih obaveza.

Samo sat-dva pre Pikea povredio se i štoper Totenhema Tobi Aldervild u meču protiv Mančester sitija.

Košmarna nedelja za štopere.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Sunday, 22.11.2020
01:34

Povreda Pique-a ne deluje ni malo naivno i ne verujem da će se skoro vratiti na teren. Sa obzirom kako igra njegov izostanak neće biti veliki hendikep ionako hendikepirane Barse polutrenerom i poluigračima.