Grof našao novi angažman, debituje protiv bivšeg kluba!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.10.2018.
15:31
Izvor: Sportske.net

Crnogorski stručnjak Miodrag 'Grof' Božović stupio je danas na dužnost u svom novom klubu.

arsenaltula.ru
arsenaltula.ru

Povezane vesti

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Miodrag 'Grof' Božović predstavljen je danas kao novi šef stručnog štaba ruskog premijerligaša iz Samare.

Mojkovčanin je preuzeo Krila Sovjetov samo nekoliko sati nakon što je treneru Tihonovu uručen otkaz zbog serije od tri vezana poraza u ruskoj Premijer ligi.

Ruski mediji javljaju da je Božović sa novim klubom potpisao ugovor na dve i po godine, a primarni cilj biće da sa Krilima izbori opstanak u ligi.

Klub iz Samare vratio se u rusku elitu prošle sezone ali je loše počeo takmičenje i na devet utakmica zabeležio samo dve pobede i rimi. Krila Sovjetov trenutno zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli sa 7 osvojenih bodova.

Miodrag Božović je stranac-rekorder po broju klubova koje je vodio u Rusiji. Pre Krila vodio je Amkar, FK Moskvu, Dinamo, Rostov, Lokomotivu i Arsenal iz Tule.

Na klupi novog kluba Grof će debitovati u subotu, kada Krila Sovjetov na "Kosmos Areni" dočekuju Dinamo iz Moskve. Zanimljivo je i to da će Božović u novom klubu trenirati bivše fudbalere Crvene zvezde Srđana Mijailovića i Vanju Vučićevića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke