Grizmanu upisana desetka u indeks

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 12.09.2016.
22:25
Izvor: Sportske.net

Francuski napadač iz redova madridskog Atletika najbolje je ocenjen igrač 3. kola u špnaskoj Primeri.

BETA/AP Photo/Andres Kudacki
BETA/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Antoan Grizman je sa asistencijom i dva gola vodio 'Jorgandžije' do veoma ubedljive pobede nad Seltom u Vigu i za svoju partiju ocenjen čistom desetkom od starne uredništva sajta 'WhoScored.com'.

U idealnom timu kola našla su se još četvorica njegovih saigrača - strelac prvog i asistent kod poslednjeg gola Koke, zatim asistent kod prvog Grizmanovog gola Saul Nigez, kao i štoper Stefan Savić i levi bek Filipe Luis.

Mestom u ovoj idealnoj ekipi nagrađena su i trojica igrača Real Madrida, koji je 'petardirao' Osasunu na 'Santjago Bernabeu'. Luka Modrić je bio centarlna figura tog meča, lucidnim driblinzima je zaličio na svog trenera Zinedina Zidana iz igračkih dna, a uprkos tome što su 'Los Blankosi' primili dva gola, Danilo i Pepe su zauzeli mesto u ovom timu jer su se upisali u strelce.

Junaci pobede Real Betisa nad Valensijom na 'Mestalji', dvostruki strelac Ruben Kastro i golman Antonio Adan su timu kola, kao i napadač Alavesa Dejverson, čovek koji je golom na 'Nou Kampu' najavio prvorazrednu senzaciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord Bobinjo Rulz!!!
Tuesday, 13.09.2016
17:28

A,a,a Messi? :O

avatar
SAB
Monday, 12.09.2016
22:31

Navijac sam Celsija, ali Atletiko mi je mnogo simpatican klub, pre svega zato sto nemaju toliko novca kao ostali a igraju astronoski fudbal kolko-tolko.

avatar
scofield
Tuesday, 13.09.2016
17:52

Verovatno ti je simpatican i zbog toga sto igra i isti stil fudbala kao Celsi (Celsi kad je osvojio LS) sa granitnom odbranom. Po meni Atletiko, Juventus i Celsi slican fudbal igraju :)