Grizman najbolji u Ligi Evrope, zasluženo!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 31.08.2018.
15:18
Izvor: Sportske.net

Francuz praktično "oduvao" konkurenciju.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Atletiko je uspeo da osvoji novu titulu u Ligi Evrope, a Grizman je proglašen za najboljeg igrača ovog takmičenja, reklo bi se apsolutno zasluženo.

Juče je Luka Modrić dobio nagradu za najboljeg u Ligi šampiona, a danas je na ceremoniji blistao Francuz iz Atletiko Madrida i na taj način postao drugi igrač ove zemlje koji je dobio ovu prestižnu nagradu (prošle godine je to bio Pol Pogba iz Mančester junajteda).

Pored Grizmana, u konkurenciji su bili Dimitri Paje iz Marseja i njegov saigrač, Dijego Godin. Novinari i treneri su glasali (po sistemu bodovanja 5,3,1), a dvadesetsedmogodišnji napadač je dobio čak 388 bodova. Drugi je bio Paje sa 103 osvojena boda, a treći Urugvajac Dijego Godin sa 84. Jasno je da Grizman praktično nije imao konkurenciju.

Poput Kristijana Ronalda, on nije mogao da se pojavi u Monaku na dodeli nagrade, pa je poslao video poruku:

"Veoma sam počastvovan što sam dobio ovu nagradu i želeo bih da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Želeo bih posebno da se zahvalim mom treneru, tehničkom i medicinskom osoblju i naravno mojim saigračima. Ova nagrada je namenjena i navijačima. Prezadovoljan sam i nadam se da će ovaj trofej doneti i uspeha u budućnosti bilo da je to na kolektivnom ili individualnom nivou", rekao je Antoan Grizman.

Takođe, danas smo saznali i kako će izgledati grupna faza u Ligi Evrope, sastave grupa možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 31.08.2018
17:30

Trebao je da osvoji i za najboljeg na svetu igraca ali gura neko Modrica...