Grizman je "Cabron", Košta završio karijeru u Španiji?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 07.04.2019.
11:21
Izvor: Sportske.net

Mnogo bure nakon španskog derbija u kome je Barsa overila titulu...

EPA-EFE/Alberto Estevez
EPA-EFE/Alberto Estevez

Povezane vesti

Dijego Košta je isključen, verovatno ste videli kako, sada se čeka kazna.

Pike ga je smirivao, rekao mu da ućuti da ne bi dobio suspenziju, ali sigurno je da će ga sačekati nekoliko utakmica pauze, nakon onoga što je rekao sudiji Hilu Manzanu.

Ali, iako ga je Simeone branio, mada i rekao da zaslužuje isključenje, ako je zaista sudiji pominjao majku i to na najbezobrazniji mogući način, mediji danas tvrde da je Košta završio odiseju u Atletiku.

On se izvinio saigračima, ali klub planira da ga se oslobodi, odnosno da ga proda u Kinu. Nije opravdao očekivanja po povratku iz Čelsija, doduše bio je i povređen, pa izgleda da Atletiko traži novo rešenje.

Pominje se veliki broj igrača, od Ikardija, preko Dibale, Insinjea, ali i nekih klasičnih napadača poput Tima Vernera, mada će Morata biti prvi izbor.

Ali, šta je sa Grizmanom.

On je dobio jasnu poruku od navijača Barselone, pogrdno su mu skandirali "Cabron" što je jedna od najvećih uvreda, oni ne žele da godinu dana pošto je odbio Barsu ipak stigne na "Kamp Nou".

Ali, teško da će se navijači pitati...

Vratimo se meču između Atletika i Barselone, Simeone je osuo paljbu po sudiji rečima da fudbaleri Katalonaca ispaljuju slične psovke kao i Košta, ali ne dobijaju crvene kartone.

Sa druge strane, istina je da je Atletiko navikao na isključenja u ovim utakmicama, od kada je Simeone na klupi "Jorgandžija" čak devet njegovih igrača je pocrvenelo u duelima sa Barsom.

U svakom slučaju, Barsa je na +11, odbraniće titulu, a za Atletiko je sezona velikih očekivanja promašaj, ispali su od Juventusa u Ligi šampiona, ali igrali su slabo tokom jeseni u Evropi, a u kupu su ispali od Đirone. Slede velike promene, odlazi većina igrača odbrane, predvođena Godinom, a Simeone, najplaćeniji trener na svetu će praviti novu ekipu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 07.04.2019
12:07

Kada se uzme u obzir koliko ga je Atletiko platio Celsiju, Kosta ispada jedan od najvecih transfer promasaja.