Grizman i PSŽ? Pa njima trebaju defanzivci...

Autor: Beta Beta
petak 17.05.2019.
23:34
Izvor: Beta

Poslušajte Tuhela, on će vam naglasiti da li dovode Grizmana.

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je danas da dovodjenje fudbalera Antoana Grizmana "nije realan cilj", pošto mora da pojača odbranu ekipe.
 
Grizman je najavio da će na kraju sezone napustiti Atletiko Madrid, a za njega su zainteresovani brojni klubovi.

Uz Kilijana Mbapea, Nejmara, Anhela Di Mariju i Edinsona Kavanija, Pari Sen Žermenu ne treba novi napadač, a Tuhel želi da pojača odbranu, kako bi ekipa ostvarila uspeh u Ligi šampiona.

"Grizman može da igra u svakoj ekipi na svetu. To bi zadovoljilo svakog trenera, ali trenutno, to nije realno (za Pari Sen Žermen). Tražimo igrače odredjenih profila, mora biti realno. Trebaju nam defanzivci, moramo od toga da počnemo", rekao je Tuhel.

Pari Sen Žermen je osvojio šestu titulu u francuskom prvenstvu u poslednjih sedam godina, ali nije uspeo da odbrani Kup i Liga kup. Takodje, ekipa je treću godinu uzastopno u osmini finala eliminisana iz Lige šampiona.

"Sledeće sezone moramo da promenimo mnoge stvari. Moramo da oformimo tim pouzdanih igrača, igrača koji će imati kapacitet da igraju mnogo utakmica na visokom nivou", naveo je Tuhel.

On je od januara imao mnogo problema sa povredama igrača medju kojima su Nejmar, Tijago Silva, Tomas Munije, Markinjos, Kavani i Di Marija.

"Znamo kako da igramo, što je najvažnije. Potrebni su nam odbrambeni igrači, ali i da promenimo naš stil i mentalitet. Ali, ne previše. To je obavezno ako želimo da napredujemo", dodao je Tuhel.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke