Grci odložili duel Sitija i Arsenala

Autor: Nikola Miloradović
sreda 11.03.2020.
08:31
Izvor: Sportske.net

Korona virus nastavlja da pravi velike probleme u svetu sporta.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Sva sportska takmičenja u Italiji su otkazana zbog epidemije, situacija na Apeninima je prilično alarmantna i doneta je odluka da se do trećeg aprila zaustave sva sportska dešavanja u zemlji.

Sada je Korona virus počeo da pravi probleme i na Ostrvu.

Naime, duel Mančester sitija i Arsenala, koji je trebalo da se igra večeras, otkazan je, kako se navodi u zvaničnom saopštenju, iz predostrožnosti.

Naime, bojazan je da bi pojedini fudbaleri Arsenala mogli da budu nosioci virusa, kako su se pre manje od dve nedelje sastali sa Olimpijakosom, pa i sa prvim čovekom kluba Vangelisom Marinakisom, koji je juče za javnost potvrdio da boluje od Korona virusa.

Baner

Nisu se navodno svi fudbaleri sastali sa Marinakisom, ali je nekolicina, zajedno sa četiri člana stručnog štaba imala kontakt sa njim, pa će oni biti u izolaciji.

Dva tima su se sastala 27. februara u Londonu, period inkubacije virusa je 14 dana, pa će pomenuti igrači i treneri biti u izolaciji nekoliko dana.

Verovatnoća da se neko od igrača i članova stručnog štaba Arsenala zarazio je jako mala, ali su u klubu rešili da preduzmu sve potrebne mere, pa je tako otkazan duel sa "Građanima".

Nije još odlučeno kada će biti odigran, a iz redova "Građana" su savetovali navijače da ne putuju na stadion za ovaj susret..

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 11.03.2020
11:26

Malo im je sto su ih izbacili iz LE.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Wednesday, 11.03.2020
10:58

Glupost kao i sva ta fama oko virusa,neka odkazu sve utakmice kada se tako prave pametni dok ne dođje leto i neka neko pomeri ep za sledeće leto.