Grci nemaju dilemu, tvrde da su dominirali!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.12.2019.
10:47
Izvor: Sportske.net

Iako su gol odluke postigli tek u finišu posle poklon-penala, u Olimpijakosu tvrde da je njihova pobeda potpuno zaslužena.

Beta/AP Photo/Petros Giannakouris
Beta/AP Photo/Petros Giannakouris

Povezane vesti

Crveno-beli, ali iz Pireja, danas slave plasman u evropsko proleće.

Savladali su sinoć Crvenu zvezdu sa 1:0, golom El Arabija iz penala u 87. minutu meča, a posle utakmice, trener Pedro Martins istakao je kako je Olimpijakos bio bolji rival i da je zaslužio prolaz dalje.

''Zaslužili smojer smo igrali bolje preko 80 minuta. Srećan sam jer smo uspeli da ostanemo u Evropi. Bilo je to sjajno veče, ne samo za Olimpijakos, nego i za grčki fudbal generalno.

Atmosfera na 'Karaiskakisu' je bila fantastična, na ovom stadionu uvek postoje čarobni trenuci.

Sada čekamo žreb Lige Evrope, toliko je dobrih ekipa u konkuenciji, ali mi ćemo pokušati da se izborimo za što veći broj utakmica.

Takođe, moramo i da se prisetimo da su u našoj grupi bila dva kandidata za osvajanje trofeja u Ligi šampiona'', objašnjava Martins.

Statistički, Olimpijakos je imao 66% poseda lopte, i čak 27 šuteva ka golu, naspram Zvezdinih sedam.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Thursday, 12.12.2019
14:33

Naravno da su dominirali, to je činjenica koja nema nikakve veze sa time što su nesposobni da daju gol čak i toliko lošoj odbrani Zvezde. Od tih 27 šuteva ka golu kol'ko se sećam samo je jedan (ali nedovoljno jak) išao u gol tamo gde se nije nalazio golman Zvezde, ostali ili pored/iznad gola ili pravo u njega.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 12.12.2019
14:00

Pored penala su imali jos 4 prave sanse , sa druge strane zvezda penal i dve ozb situacije . Pobedu jesu zasluzili al je mec lako mogao otici i u nekom drugom smeru .

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 12.12.2019
12:10

Pa i jesu dominirali, ne vidim šta je tu sporno...