Granovskaja presekla, Čelsi našao trenera!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 05.06.2019.
10:02
Izvor: Sportske.net

Predsednica kluba smatra da je ovo idealno rešenje, pa je sada već jasno ko će predvoditi "Plavce" naredne sezone.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Više izgleda nema nikakve dileme, Čelsi je prelomio, a poslednju reč je imala Marina Granovskaja.

Čeka se da Sari ode, tačnije da Juventus plati klauzulu, mada je juče Fabio Paratići poručio da se klubu ne žuri, da imaju više opcija i pažljivo razmatraju sve aspekte.

Ipak, čini se da nema prepreke da se Mauricio Sari vrati u Seriju A i sedne na klupu Juventusa. On je izjavio da je nostagličan, da je i pored trofeja u LE imao tešku godinu u Londonu.

Trenutno je u svojoj Toskani, kaže da konačno može da spava, u poslednje dve godine je u svom mestu proveo manje od mesec dana.

Sve upućuje da se čeka samo rasplet oko raskida ugovora, Falji Ramadani se vratio u Italiju, posle pregovora sa Čelsijem, na njemu je da izdejstvuje raskid ugovora.

U Čelsiju su našli trenera. Naime, velike su šanse da priliku dobije klupska legenda Frank Lampard. On ne želi da se bavi spekulacijama, međutim, navodno je nagovestio čelnicima Ramsa da ne može da odbije klub čiji je najbolji strelac u istoriji.

Čelsi će Lampardu ponuditi ugovor na tri godine, od njega se očekuje da sprovede tranziciju tima koji neće moći da kupuje u narednih godinu dana. Odbili su dve ponude za Azara, ali nema sumnje da će na kraju uspeti da se dogovore sa Realom. Čelsi će vratiti neke fudbalere sa pozajmica, zadržati većinu ekipe, a ono što je najvažnije Hadson-Odoi je pristao na novi ugovor, odnosno odustao od odlaska u Bajern.

Da je Derbi svestan da ne može da računa više na Lampsa pokazuje i njihova potraga za novim trenerom, prvi pik je Li Bojer, bivši reprezentativac Engleske koji se sa Čarltonom uspeo da izbori povratak u Čempionšip.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
La bestia negra
Wednesday, 05.06.2019
17:22

Covek osvoji prvi put trofej u svojoj karijeri i ode u veci klub automatski,svaka cast za Sarija.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 05.06.2019
16:32

Ovo je super ako je istina, mada sari se u zadnjih nekoliko utakmica podigao i pokazao znanje ali ako zeli da ide boze moj

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 05.06.2019
14:51

Lampard treba jos iskustva mislim da nije jos vrijeme da preuzima Celzi jer je jos uvjek zelen za posao u velikom klubu .Mislim da bi on kao trener trebao jos par sezona da se kali kao trener u nekome klubu ali ne sumnjam da ce jednog dana postati veliki trener i preuzeti Celzi.Ja se nadam kada bude preuzimao Celzi da ce napraviti tim po svome ukusu ili da ce imati kvalitetan roster igraca u timu kada bude trener.Ja mislim da ne bi bilo lose da neki treneri koji su bili dobri a vec zaboravljeni da se prihvate posla u Celziju.Mislim na Gianluku Vialija koji je igrao za Celzi i prije bio trener msm da smo u Super kup protiv Reala uzeli sa njim 98 godine.Isto tako Rijkard je trener koji je uzeo ligu prvaka sa Barcelonom i podigao temelje onoj cuvenoj njihovoj generaciji.Isto tako Alegri je dobar izbor kao i Loran Blan zbog stila igre.Alegri je kao takticar jak a takvi su uvjek prolazili dobro u Celziju dok Blan forsira zanimljiv dinamican fudbal ofanzivnog karaktera bas kao Sari.

avatar
Mitar YNWA
Wednesday, 05.06.2019
13:22

Moze Celsi napraviti pravi bum sa njim, ne bih ga potcenjivao.

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 05.06.2019
12:45

Hahahah Lampard lik koji nikad niije vodio tim u premijer ligi ovi resili da se samouniste, Junajtedu siguran top4. Celsi da peva ako budu izborili ligu evrope.

avatar
Z
Wednesday, 05.06.2019
12:28

Ubedljivo najbolja vest je Odoi, RLC je ogromno "pojacanje, a treba razmisliti i o vracanju Abrahama. Imamo maldi nukleus i uz Zumu, Kristijansena, Pulisica...

avatar
LFC 19-ta
Wednesday, 05.06.2019
10:39

Celzi našao trenera, VJEROVATNO. Nadjen Frank Lampard.

avatar
Wednesday, 05.06.2019
10:13

Lampard ce igrati sa klincima 100% a to je kljuc,gomila tih likova nece da trci 90.min to je problem Celziju,ubedjen sam da ce tanem Odoji-Pulisici biti najbolji krilni tandam Celzija jos od dana Daf/Roben....Pogledao sam Derbi jedno par puta ove sezone,Lampard je po meni i previse uradio bas je imao tehnicki los igracki kadar....

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 06.06.2019
14:37

Roben bio krs u celsiju