"Građanski rat" u Juventusu oko Alegrija!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 13.05.2019.
16:38
Izvor: Sportske.net

Budućnost italijanskog stručnjaka pod velikim znakom pitanja.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

"Stara dama" odrađuje ostatak prvenstva, sinoć su zabeležili još jedan negativan rezultat na gostovanju u Rimu. Alegrijevi puleni su već prerasli domaće prvenstvo, u trofejnu sobu je već stavljen osmi uzastopni Skudeto, italijanskom gigantu je Liga šampiona jedino merilo uspešnosti sezone.

A to je i ove godine izostalo, posle velikog preokreta protiv Atletiko Madrida, "Bjankonere" je zaustavio senzacionalni Ajaks odmah na sledećoj stepenici, naravno odmah se krivica prebacuje na trenera, neki čelnici Juventusa traže i ostavku.

Najglasniji su Nedved i Paratići, po saznanjim Kalčomerkata dvojac želi povratak bivšeg trenera ekipe, Antonio Kontea. Prema pisanju Italijana dva čelnika su i stupili u kontakt sa Konteom sa porukom da sačeka još par dana sa odlukom oko Intera.

Međutim, vlasnik i predsednik kluba Andrea Anjeli kategorički odbija povratak čoveka koji je započeo dominaciju Juventusa Serijom A. Dvojac se nije najlepše rastao jula 2014. godine.


Anjeli Konte

Po njemu Alegri treba da ostane, Zidan i Gvardiola su nemoguće mete, dok su "domaći" stručnjaci poput Mihajlovića i Simonea Inzagija nedovoljno kvalitetni da preuzmu Juventus.

Ostaje da se vidi dalji razvoj događaja, po nekim medijima Konte će doneti odluku oko Intera u narednih nedelju dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke