"Građani" se prošetali kroz Zapadni Jorkšir

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 20.01.2019.
16:22
Izvor: Sportske.net

Hadersfild je dočekao Mančester siti, nije se dobro proveo na svom terenu.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Ekipa Hadersfilda je glavni konkurent za ispadanje iz Premijer lige, prikovani su za poslednje mesto, a tako je i nakon današnjeg meča protiv Mančester sitija.

Konkurent za titulu je danas bio dominantan u Zapadnom Jorkširu, slavio je sa 0:3 (0:1), a prvi gol smo videli u 18. minutu utakmice.

Bio je to 100. gol Mančester sitija u ovoj sezoni u svim takmičenjima, a pripisan je Danilu kome je to prvi gol u ovoj sezoni.

Danilo je opalio po lopti, ona je promenila pravac nakon što je zakačila jednog fudbalera domaćina i završila je u mreži.

U prvom delu igre nije bilo previše prilika, Mančester siti je iz jedinog šuta u okvir gola postigao gol, a u nastavku je vrlo brzo rešio pitanje pobednika.

Prvo je Liroj Sane odlično prošao po levoj strani, pronašao je Rahima Sterlinga koji je glavom uspeo loptu da zakuca u mrežu za 2:0 u 54. minutu, a samo 2 minuta kasnije Liroj Sane je uspeo da pogodi za 3:0.

Moral domaćima je opao, očigledno su bili psihički nestabilni nakon trećeg gola Mančester sitija, ali i "Građani" nisu previše pretili do kraja utakmice, pa je završeno 0:3.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueMoon
Monday, 21.01.2019
00:53

Do kraja bismo jedino mogli kiksati protiv Junajteda,ostale utakmice se 99% dobijaju.Liverpul je vec poce klimavo igrati,kad izgube sljedeci put bodove to je vec gotova prica.

avatar
äxwell
Monday, 21.01.2019
13:46

A protiv koga smo to klimavo igrali u poslednjem kolu? Podsjeti me, nesto sam zaboravio!

avatar
_mladen_
Monday, 21.01.2019
17:53

Zato vi pobedjuje lagano, nekim autogolovima, penalima, golovima iz ofsajda i iskljucivanjem igraca. Samo sto tada ne govoris kako se namesta i ostale price. :) Samo ti tako visoko leti...

avatar
äxwell
Sunday, 20.01.2019
19:26

Bogami Klop i drustvance moraju biti spremni da ce sve i jednu do kraja morati dobiti kako bi osvojili titulu..Vidjecemo kako ce Siti izgledati kada dodje LS, ali izgledaju kao da ce napraviti jos jedan veliki niz...Svaka sledeca mora biti kao finale, inace za cas posla se okrene ovo stanje na tabeli..

avatar
_mladen_
Sunday, 20.01.2019
20:46

Sigurno nisi mislio da ce izgubiti danas. 😀