"Građani" bez problema na "Gudisonu", još jedna pobeda i kraj!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 31.03.2018.
20:20
Izvor: Sportske.net

Titula je sve bliža za Pepa Gvardiolu u Mančester sitiju.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Bez ikakvih problema ekipa Mančester sitija je danas slavila protiv Evertona, Pep Gvardiola već može da hladi šampanjac.

Ekipa Mančester sitija je uspela danas da savlada Everton sa 1:3 (0:3) i da tako stigne do 84. boda u okviru Premijer lige, a do kraja je ostalo samo 7 kola za njih.

Već nakon 4 minuta smo videli gol u mreži Pikforda, nakon sjajne asistencije Silve, Leroj Sane je "uhvatio" volej, golman Evertona nije imao nikakve šanse da bilo šta uradi.

Osam minuta kasnije, novi gol u mreži Pikforda, bila je to kontra Mančester sitija, De Brujne je bio na desnoj strani, uposlio je Gabrijela Žezusa koji glavom pogađa za 0:2.

Pred kraj prvog poluvremena, u 37. minutu, upisuje se u strelce i Rahim Sterling, momak koji je možda i najviše napredovao ove sezone. Nakon kontre lopta je došla do Davida Silve koji je bio na levoj strani, uposlio je Sterlinga koji iz prve pogađa za 0:3.

Imao je Mančester siti priliku da i ubedljivije završi prvo poluvreme, ali nije uspeo da postigne više golova.

U nastavku su spustili gas, da bi Everton uspeo da smanji rezultat u 63. minutu. Janik Bolasi je uspeo da uputi udarac po zemlji, lopta se od stative odbila u gol, bilo je 1:3. Moglo je nakon toga da bude i interesantno u završnici da je Čenk Tosun uspeo da iskoristi svoju priliku, ali se to nije desilo, Mančester siti je bez problema stigao do nova tri boda.

Jedna pobeda je potrebna Mančester sitiju da osvoji Premijerligu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rikardo Roča
Saturday, 31.03.2018
20:42

Sane masina. Kako ce biti Liverpulu ako mu bude igrao onaj klinac na desnog beka. Sve u svemu sa pola gasa