Gotovo, napravljen prvi korak ka prekopotrebnoj promeni u Barseloni!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 07.10.2020.
12:32
Izvor: Sportske.net

Sjajne vesti za navijače katalonskog kluba.

Epa/Andreu Dalmau
Epa/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Kako je i zvanično potvređno, sakupljen je dovoljan broj potpisa za izglasavanje nepoverenju upravi Barselone.

Sakupljeno je preko 20 hiljada glasova, koju su bili prebrojavani i verifikovani, sada je utvređno da ima preko 16,250 potpisa, što je dovoljno da se nastavi sa čitavim procesom, na redu je drugi krug.

Kao što smo pisali, taj drugi deo je praktično i lakši, od 140 hiljada navijača "vlasnika" potrebno je 10% glasova, a da od tog broja dve trećine bude protiv sadašenje uprave i predsednik katalonskog kluba Đosep Marija Bartomeu će završiti svoje na čelu kluba sa "Kamp Noua".

Barsa je tokom leta doživela potpuni krah, ostali su bez trofeja, doživeli su i blamantan poraz u Ligi šampiona od minhenskog Bajerna.

Malo je nedostajalo i da Lionel Mesi napusti klub, Argentinac je ostao, ali su igrači poput Luisa Suareza, Ivana Rakitić i Artura Vidala pušteni za "siću", kako bi se rasteretio budžet kluba.

Predsedniku Barselone se zamera na brojnim stvarima, potrošio je verovatno i preko milijardu evra na pojačanja, često je imao potpune promašaje, a pritom je i čuvena "La Masija" ostala zapostavljena, pa je jasno da je pred klubom sa "Kamp Noua" izuzetno važan i težak period.

Baner 2


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke