Gotovo? Murinjo "ispao iz voza", oglasio se i Ser Aleks!

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 30. septembar 2018.

  • 10:08

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Izgleda da se stvari kreću ka razrešenju, a Ferguson je jednom rečju opisao u šta se pretvorio Mančester Junajted.

Gotovo? Murinjo
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL
Informacije iz engleskih medija govore da je Murinjo završio svoju odiseju u Junajtedu.

Igrači su uvereni da će biti smenjen do kraja nedelje, a nije se ni vratio sa ekipom vozom za Mančester, ostao je u Londonu, pa kroz šalu možemo da kažemo da je ispao iz voza za povratak kući.

Situacija je ozbiljna.

U ovom trenutku traju razgovori u klubu, odluka je na Edu Vudvordu, problem je hoće li Zidan prihvatiti ponudu, i šta da se radi u slučaju da Francuz odluči da ostane na odmoru.

Igrači su ubeđeni da je Murinjo gotov, atmosfera u svlačionici je turobna, uspeo je da se posvađa osim Pogbe i Marsijala i sa Aleksisom Sančezom koga je napao pred igračima tokom nedelje zbog pristupa, fizičke nespremnosti, a nije ga ni vodio u London protiv Vest Hema.

"Sada je na klubu, ali kada nema rezultata, teške odluke uvek završe na račun trenera", jasan je Rio Ferdinand.

"Ovo je najgori Junajted u poslednjih nekoliko godina, i pre meča smo pričali o tome kako ne postoji želja kod igrača. Jednostavno, oni se ne bore", tvrdi Pol Skols.

Od toga do informacija da postoji bojkot, kao što se Murinju desilo u Čelsiju je prečica...

Na ovo se nadovezala i informacija da je Ser Aleks Ferguson rekao prijateljima da je povratak Pola Pogbe na čemu je Murinjo insistirao bio recept za nevolju, a da se sa tim slaže i Ser Bobi Čarlton. Fergi je navodno upotrebio reč "cirkus" i konstatovao da je sve što se dešava veoma loš publicitet za klub, koji će se dugoročno odraziti na status Junajteda.

Očigledno, u ovom trenutku Murinjo nema mnogo prijatelja u klubu, ni među navijačima, oni na kraju krajeva tvrde da su najveći promašaji u timu upravo njegove ideje, poput Lindelefa i Sančeza.

Gari Nevil brani Portugalca, kaže da je nevolja nastala kada je posle osam meseci smenjen Mojes i kada je klub izgubio vrednosti koje su građene čitav vek. Po njemu, nije problem Murinjo, već nedostatak vizije kod ljudi koji vode klub.

Međutim, utakmica sa Valensijom je u utorak, teško da će se nešto desiti do tada, ali teško i da bi pobeda spasla Murinja na duži rok, kako kažu Englezi, on je sada na pozajmljenom vremenu jer niko ne veruje da je ovakav Junajted sposoban za bilo kakvu prekretnicu ove sezone.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari