Gotovo, Mihajlović ima novi posao!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 28.01.2019.
19:03
Izvor: Sportske.net

Srpski strateg na poznatom mestu.

Epa/Mike Palazzotto
Epa/Mike Palazzotto

Povezane vesti

Preneli smo juče da bi Bolonja mogla da otpusti Filipa Inzagija nakon debakla protiv Frozinonea na svom terenu u 21. kolu Serije A (0:4).

Ekipa sa "Renato Dal'Are" će se do kraja sezone grčevito boriti za opstanak, ali ne sa italijanskim, već sa srpskim stručnjakom.

Siniša Mihajlović se izdvojio kao glavni kandidat da nasledi igračku legendu Milana na klupi Bolonje, a dobro informisani italijanski novinar Đanluka Di Marcio prenosi i da je dogovor dve strane postignut.

Mihajlović će potpisati ugovor sa Bolonjom do kraja sezone, a u slučaju da izbori opstanak imaće opciju da produži saradju sa klubom na još jednu sezonu.

Siniša Mihajlović je poslednji pravi angažman imao u redovima Torina, sredinom minule sezone ga je na mestu šefa struke "Bikova" nasledio Valter Macari, kratko je letos bio za kormilom lisabonskog Sportinga, ali je zbog promene predsednika nakon samo devet dana morao da pakuje kofere.

Mihajlović je inače svoju trenersku karijeru i počeo u Bolonji, njegov prvi samostalni angažman bio je u ovom timu u sezoni 2008/09.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Znajsha
Monday, 28.01.2019
20:31

Ovo sa Sportingom je cisto pranje para.Lova na brzinu.Blitzkrieg.Kao sto su odradili svojevremeno Tole i Antara.