Gotovo, Junajted ima prvo pojačanje u novoj sezoni!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 24.03.2020.
08:38
Izvor: Sportske.net

Ono što se najavljivalo je odrađeno, briga manje za Solskjera.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester Junajted nema nikakvu dilemu, već je obavestio Kineze, otkupiće ugovor Odiona Igala. Prema informacijama britanskih medija "Đavoli" su veoma zadovoljni Nigerijcem, on će mesec dana pre isteka pozajmice, poslednjeg dana maja potpisati ugovor sa engleskih klubom.

Šangaj traži oko 18 miliona evra za igrača, što će Junajted platiti, Igalo je spreman da se odrekne velike plate kako bi ostao u PL.

Bivši igrač Votforda je u Aziji ima ogromnih 17 miliona evra po sezoni, Junajted je plaćao nešto manje od polovine tog ugovora.

Suma bi sada mogla da bude slična, oko 7 miliona evra godišnje za ugovor Nigerijca, što znači da je on spreman da se odrekne velikog novca kako bi ostao u Evropi.

Kazino baner


Solskjer je veoma zadovoljan partijama afričkog napadača koji je doveden kao zamena za Rašfordam, Igalo je odigrao osam mečeva, počeo tri utakmice, dao 4 gola i ima jednu asistenciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 25.03.2020
20:07

Junajted je mnogo kupio i mnogo ce da kupi, a odkud mu novac, kad nista nije osvojio u zadnjih nekiliko godina? Da nije moda zato sto mujegazda bogat, i daje novac na prevaru i na mucke! Taj Junajted okrivljuje Citi da je muckaao a sta on radi i sta je radio! Tako sto i ostali engleski klubovi muckaju i muckali su, i sad osudjuju samo citi, zato sto ih citi cuka gde on i kad on hoce!

avatar
Barbosa7
Tuesday, 24.03.2020
14:19

Odlično veliki navijač Junajteda, 18M špic za rotaciju top.

avatar
LUZERPOOL
Tuesday, 24.03.2020
12:11

Uzas, zamazivanje ociju.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 24.03.2020
11:41

On , Rashford i Marsijal napadaci , jedno krilo sada , jedan veznjak i jos neko u odbrani

avatar
Grobbelaar
Tuesday, 24.03.2020
11:02

Nema šta, mudra odluka... za ne velike pare dobijaju odličnog back-up napadača sa iskustvom, koji po potrebi uvek može uskočiti u tim, i koji neće sputavati razvoj mladih nada. Može da odigra još dve ili tri sezone na zavidnom nivou, taman toliko da Greenwood stekne preko potrebno iskustvo.

avatar
Vjeko Stojančić
Tuesday, 24.03.2020
09:57

Pojacanje ,to je kad ti dodje fudbaler koji je provjeren i na cjeni i uz to ima oko 20 godina a ne fudbaler koji ce vise provesti na klupi nego na terenu a uz to je presao i 30 g.dobar ali ne i pojacanje.