Gospodski - Poketino se izvinio, Solskjer prihvatio!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 25.07.2019.
23:19
Izvor: Sportske.net

Šta bi bilo da je na drugoj strani i dalje Žoze Murinjo.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Danas smo videli pravi premijerligaški meč i pred sam početak sezone na Ostrvu. Snage su odmerili Totenhem i Mančester Junajted, uspešniji su bili "Crveni đavoli" sa 2:1, ali nije se o pobedi govorilo posle meča.

Tokom samog meča u Šangaju viđeno je dosta prljavih startova, posebno od strane "Pevaca". U jednom je žestoko stradalo novo pojačanje "Old Traforda", Danijel Džejms je više puta osetio kopačku Muse Sisoka na svojim grudima. Francuz nije čak ni sankcionisan žutim kartonom posle ovakvog starta.

Oglasio se i trener Totenhema, jasno mu je da je Francuz preterao.

"Izvinjavam se u ime mojih igrača Mančester Junajtedu. Nije postojala neka namera, ali nekada ste umorni zbog kasnog dolaska i stvari se dešavaju, ponekad morate biti agresivni i igrati strasno, ali nekada morate stati i razmisliti i polako razviti svoju igru", izjavio je Maurisio po kraju meča.

Solskjer je sa druge strane izjavio da je ovo muška igra, i ponekada se ovakvi startovi događaju.

"Den je toliko brz i nekada nije zahvalno tempirati start nad njim. Razumem zašto suparnici nekada promaše start, ali on je hrabri mladi dečko i zna da skoči kada treba", izjavio je Norvežanin.

Fudbal jeste muška igra, ali ovakav start deluje suviše čak i za dobro-poznate fizički dominantne igrače koji nastupaju u Premijer ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Friday, 26.07.2019
07:40

Ubi coveka, a ni za zuti karton

avatar
riquelme
Friday, 26.07.2019
00:29

Ne bi bilo nista... Murinjo je preporucio Poketinja da bude doveden u PL! Ljudi se maksimalno postuju. Murinjo je ozbiljan dasa, koji igra trenutno malo manje popularan fudbal. Ali i Mancester je doveo do 3 trofeja (koja god) posle dugo, dugo godina a i upravo rade ono sto je covek pred pocetak druge sezone neminovno. Bomba stoper da ga upari sa Lindelefom, desni bek kao sto je Van Bisaka, pravi veznjak samo sto bi on prihvatio pare i Iska za Pogbu i za te pare doveo i Fernandesa, za razliku od Olea koji se iskreno nadam da nece dovesti SMS-a ako nesto zna zna koliko mora da budes paklen da bi nadogradio jednu ekipu u vezi u PL i to od starta i covek je trazio brzo krilo mada mislim da bi nasao zajednicki jezik i sa Marsijalom cak sam siguran posto je isto resio sa Soom i decko je bio najbolji do kraja sezone, ne bi sigurno pustio Lukakua i naravno prodao bi igrace (Pogba i Valensija) koji uzimaju ogromne pare a pritom ga buse a prodace ih i MU sam na kraju...
DH-So, Lindelef, Megvajer,Bisaka-Matic/Fred, Fernandes, Isko- Marsijal, Lukaku, Rasford. Ekipa sa kojom Murinjo lagano je treci i uz 1-2 bombice od transfera 2021 uzima PL i krece u dominaciju. A Ole ce imati slicno i tesko da nesto napravi. Ima srece sto su Arsenal i Celzi u kanalu ali opet ce biti pakleno za 4. mesto. Velika greska uprave kluba kao sto je MU sto nije podrzala menadzera bilo kojeg vec igraca koga realno boli uvo da igra... 2 igra 4-5 seta pa 2 stoji.

avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 26.07.2019
00:26

Ovo je za crveni.

avatar
RedDevil612989
Thursday, 25.07.2019
23:49

Poketinu svaka cast sto staje u stranu svojih igra a i pokusava da ih odbrani ali za ovo opravdanja nema.