Gospodin Jokanović objavio oproštajno pismo

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 15.11.2018.
17:41
Izvor: Sportske.net

Slaviša Jokanović je objavio pismo javnosti u kojem se oprašta od Fulama.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Po mnogima je Slaviša Jokanović nepravedno napustio kormilo Fulama, uprava nije imala razumevanja za njega i njegove metode rada pa je umesto njega stigao provereni Klaudio Ranijeri.

Bez obzira na sve, navijači su pružili podršku Slaviši Jokanoviću, ostali su uz njega i nakon što je dobio otkaz u klubu koji je trenutno poslednji na tabeli.

Sada je i Slaviša Jokanović, dan posle, odlučio da se oglasi, evo i njegovog pisma koje prenosimo u celosti.

"Moje vreme kao trenera Fulama završeno je juče. Uvek je razočaravajuće kada se desi, ali sećam se svog boravka u Fulamu sa ponosom, gledajući nazad na sjajna sećanja od mog dolaska u ovaj fantastičan klub pre tri godine.

Imali smo sjajno putovanje zajedno, sve je počelo kada smo izbegli ispadanje u prvoj sezoni, pre nego što smo stigli do plej-ofa u drugoj i do plasmana u Premijer ligu onog nezaboravnog dana na Vembliju u maju. Dali smo navijačima identitet i tim kojim su se ponosili. I dalje sam bio siguran da je tim mogao da stvari okrene u drugom smeru nakon lošeg starta sezone, kao što je to bio slučaj i prethodnih godina, ali poštujem odluku kluba.

Želeo bih da izrazim zahvalnost Šahidu Kanu što mi je dao šansu da treniram veliki klub, ali i za njegovu ljubaznost. Takođe se zahvaljujem svima u klubu, bilo je zadovoljstvo raditi sa svim igračima i trenerima i želeo bih ovim putem da se zahvalim za njihov trud i posvećenost. Na kraju, ekstremno sam zahvalan navijačima za njihovu podršku od trenutka kada sam stigao u klub i za njihove lepe poruke nakon mog odlaska.

Želeo bih svima koji imaju veze sa Fulamom sve najbolje u budućnosti.

Slaviša Jokanović."


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke