Gore nego "splavarenje", Vidal mora na lečenje!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 13.10.2017.
08:39
Izvor: Sportske.net

Sve što je Horhe Sampaoli rekao kada je preuzeo Čile, ispostavilo se kao tačno. Bolna istina za Artura Vidala, ali ni drugi nisu mnogo bolji...

EPA-EFE/MARIO RUIZ
EPA-EFE/MARIO RUIZ

Povezane vesti

Kako smo i pisali pre nekoliko dana, Čile u Južnoj Americi predstavlja sve ono za šta smo optuživali prethodne generacije srpskih fudbalera.

O tome je posle eliminacije govorila i žena Klaudija Brava kapitena, njene reči su dolile ulje na vatru, a selekcija koja je bila ponos nacije i dvostruki šampion Južne Amerike sada je na stubu srama.

Posle lošeg starta u kvalifikacijama, Horhe Sampaoli koji je činio čuda sa ovom selekcijom, sada selektor Argentine je izrazio sumnju da će "La Roha" na Mondijal. Procurelo je i da je sam imao problema jer je ekipa divlja, nenavikla na disciplinu i da je teškom mukom održavao red.

Tada je čileanski "Las Ultimas Noticias" odnosno njihov novinar Serđo Žilber otkrio neke detalje koje Sampaoli nije želeo da potvrdi u javnosti.


"Vidal je alkoholičar, on mora na lečenje. Potpuno je van kontrole. Jednom me je pitao da popije pivo u avionu, nisam mu dao jer su članovi saveza bili tu, posle sam ga video sa flašom viskija koju je iskamčio od posade", rekao je Sampaoli.

"Edu Vargas je dolazio svaki put sve gori na okupljanja reprezentacije, takođe pije, Pinilja je pravio žurke po hotelskim sobama pred utakmicu, sa prostitukama. Medel je navodno ostavio alkohol, ali je za žurku spreman, Aleksis nije takav, ali on ne obraća pažnju ni na koga, sedi i sluša muziku, mislim da ne čuje kada mu se trener obraća", pričao je bivši selektor.

"Nisam ni ja mogao da ih držim na okupu, tek sad mogu da pomislim šta rade. Neće se plasirati na Mondijal, nema šanse", rekao je Sampaoli pre pola godine, a sada njegove reči zvuče kao proročanstvo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Friday, 13.10.2017
12:29

Isti ovi što osvajaju južnoamerički kup dva puta....

avatar
Bayern ljubav
Friday, 13.10.2017
10:37

Vidal nije onda normalan treba njega Bayern uvaliti Interu za 55 mil i bilo bi super

avatar
Sinbad
Friday, 13.10.2017
10:28

Chile + Srbija = Nezaiteresovanost!

avatar
Amar Zornic
Friday, 13.10.2017
09:05

Steta jer su strasna generacija koja je u zadnjih par godina bila dvostruki sampion amerike i vicesampion kopa konfederacija

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 13.10.2017
09:04

bolje biti pijan nego star

avatar
Armin Barakovic
Friday, 13.10.2017
08:48