Gore nego kod Murinja? Posle Evertona se sve raspalo, ko će biti oteran iz Junajteda?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 23.04.2019.
09:10
Izvor: Sportske.net

Klub u strahu da se sve ne vrati na staro, ali i da Solskjer posle očajnih rezultata u poslednje vreme ne dođe na udar navijača. Od stručnog štaba se traži kompletna rekonstrukcija...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Engleski mediji se i dalje bave slomom Junajteda. Naime, prema pričama insajdera iz svlačionice, situacija je posle debakla u Liverpulu bila gora nego kod Murinja.

Igrači su se međusobno optuživali, Pol Pogba je sinoć rekao da su svi razočarani, ali i ljuti jer nisu bili dostojni dresa i da je Solskjer rekao šta je imao.

Ta izjava je pomalo diplomatska jer u klubu strahuju da se navijači ne okrenu protiv Solskjera i da se sukob prenese na sledeću godinu.

Od Majka Filana koji se seli u gornje ešalone i vodiće brigu o sportskom delu se traži da napravi spisak fudbalera koji ne odgovaraju zahtevima kluba i mogu da budu potencijalni problem u narednoj sezoni.

Bivši Fergijev pomoćnik je i sam u svlačionici nakon meča imao dosta toga da kaže igračima.

Ko će biti na njegovom letnjem spisku za odstrel?

Svakako odlazi Valensija, kao i Darmijan, a na spisku će biti Baji, Roho, Erera koji je već potpisao za PSŽ, kao i Mata.

Ali, šta raditi sa igračima kojima sledeće godine ističe ugovor. Junajted želi da zadrži De Heu, a priča se da će prihvatiti ako stigne ponuda za Pogbu od 150 miliona jer je on jedan od kamena spoticanja. Probaće i da se oslobode Sančeza, ali ne i Matića, čak i ako stigne Deklan Rajs iz Vest Hema.

Prema informacijama koje ne moraju da budu tačne, Pogba i Lukaku su glavni problem trvenja u svlačionici, ali i jedan i drugi imaju ogromne plate i neće ih biti ni lako prodati, ni naći adekvatne zamene.

Na Solskjerovom spisku su Van-Bisaka, Bruno Fernandes, Rajs, Saul iz Atletika, Žoao Feliks, Daglas Košta i Kalum Hadson-Odoi, jedan od ove poslednje trojice bi trebalo da zatvori konstrukciju u ofanzivi, a za sada nema naznaka kog bi štopera mogao da dovede Norvežanin, jer su neke želje nerealne, a neki predloženi igrači ne zadovoljavaju Solskjerov kriterijum.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Tuesday, 23.04.2019
14:00

Ako i ove godine ne dovedu makar jednog stopera kako treba ,dzabe im sve..mogu kolektivno da se ubiju.

avatar
Аполо
Tuesday, 23.04.2019
12:25

Wan Bisaka, Nigez i Daglas Costa obavezno...

avatar
magister
Tuesday, 23.04.2019
11:41

Pogba jeste *trula jabuka* koja je i Murinja koštala (uz njegovu sujetu i pogrešne strateške i taktičke odluke). Lukaku je odličan igrač i čini mi se sjajnom ideja da on igra desno, a Rašford u sredini. Sa njim desno, Rašfordom u sredini ili levo (gde na obe pozicije može da se menja i sa Sančezom!, ali i sa Marsijalom levo) MUN ima nezaustavljiv napad. Potreban su umesto Pogbe (a sad i umesto Mate, pa i Erere) igrači koji odmah *vide* i brzo prenose loptu, tako da tim ostvari što više kontri i polukontri, što najviše odgovara ovom timu Junajteda. Na primer - Dibala bi mogao da bude sjajan izbor, a skoro da visi u Juventusu.

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 23.04.2019
10:42

Pa ako nisu nista shvatili iz prethodnih sezona, onda neka jure da dovedu jos neke veznjake, hitronoge krilne napadace i osrednje stopere. Za bekove, nema veze. Igrace Jang i So, a kad se oni povrede ili popiju suspenziju, menjace ih Lindelof.

avatar
RedDevil612989
Tuesday, 23.04.2019
10:27

Ako je ovo istina mnogo mi se svidja transfer politika Solskjera. Dovodi mlade, kvalitetne igrace koji mogu dugi niz godina da igraju zajedno. Dva dobro odradjena transfer perioda moze da donese sigurnost u narednih 10 godina.