Golmani dominirali, bez pobednika na "Emiratima"!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 24.08.2015.
22:50
Izvor: Sportske.net

Dva različita poluvremena, obe ekipe su mogle do pobede, ali zahvaljujući golmanima i njihovim sjajnim intervencijama ostalo je 0:0.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Arsenal i Liverpul su odigrali veoma zanimljivu utakmicu danas, ali pobednika niti golova nije bilo.

Bila je to veoma uzbudljiva utakmica na trenutke, i samo zahvaljujući sjajnim intervencijama Minjolea i posebno Petera Čeha Arsenal i Liverpul su sačuvali svoje mreže.

Kutinjo je prvi pretio, odmah se videlo da je veoma raspoložen za igru. Nakon pasa koji je uputio Kristijan Benteke u srce šesnaesterca ona je došla do sjajnog Brazilca koji pogađa prečku. Igrao se 3. minut.

Nakon toga poništen gol za Arsenal, potpuno nezasluženo. Aron Remzi nije bio u ofsajdu, sudija je pogrešio prilikom procene što se videlo na usporenom snimku, Arsenal je oštećen jer je Velšanin pogodio gol Minjolea u ovoj akciji.

Nakon toga jedan mirniji deo meča, sve do samog kraja poluvremena kada na scenu stupa Peter Čeh, najbolji igrač ove utakmice.

Bio je to period odlične igre Liverpula, sjajni su bili Firmino, Benteke i Kutinjo, a nakon ubacivanja lopte sa leve strane od strane Firmina Benteke je sa samo pet metara pogodio u fantastično postavljenog Čeha, ostalo je 0:0 iako je Brendan Rodžers već počeo da se raduje.

Samo minut kasnije Firmino je šutirao ka golu domaćina, ponovo je Čeh spasio gol, a u poslednjem minutu poluvremena nova sjajna odbrana bivšeg golmana Čelsija.

benteke

Firmino je uspeo da se izbori za šut, lopta je išla milimetarski precizno u sam ugao, ali je Peter Čeh ponovo uspeo krajnjim naporom da ostavi Arsenal u igri. Tada je, možda, svima bilo jasno o onih 10-12 poena koje je pominjao Džon Teri.

Drugo poluvreme nešto drugačije, par štopera u Arsenalu je mnogo bolje izgledao nego u prvom poluvremenu kada su prodali nekoliko lopti napadačima Liverpula. Čembers i Paulista su do 65. minuta imali 100% pasova ka svojim saigračima, dosta je to bilo bolje, a Liverpul više nije stvarao šanse.

Sada je Arsenal bio bolji, a prvu priliku propustio je Aleksis Sančez. Snašao se da uputi udarac ka golu iz šesnaesterca iako je bio okružen protivničkim igračima, ali je uspeo da pogodi samo stativu. Treći put se zatresao isti gol, ali promene rezultata nije bilo.

Deset minuta kasnije, novi opasan napad Arsenala koji je bio bolji rival u drugom poluvremenu. Lopta je došla do Žirua koji je malo i povučen od strane igrača Liverpula, ali je uspeo da šutira ka golu. Sjajno se tada opružio Minjole, pokazao da poseduje sjajan refleks, sada je on spasio svoju ekipu primljenog gola.

Ajb je zamenio Firmina na jednoj strani, na drugoj je Okslejd ušao umesto Kokelina na iznenađenje mnogih što je značilo još više napadački Arsenal.

Umalo je Škrtel pogodio svoj gol nakon jedne ubačene lopte sa desne strane napada Arsenala, igrao se tada 85. minut, a Arsenal je stezao obruč oko odbrane Liverpula.

Imao je do kraja meča Čembrlejn odličan šut sa 20 metara, ali je Minjole ponovo bio odličan i izbio je loptu u korner. To je bilo sve od ovog meča, pobednika nije bilo.

Neke od najinteresantnijih detalja sa ovog meča možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

86 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Petković
Tuesday, 25.08.2015
13:27

svi mu nalazu da dovede napadaca i legenda thierry henry ali covek izgleda iz inata namerno nikog nece dovesti iako ima 200 miliona na raspologanju,kao da daje iz sopstvenog dzepa pa stedi,sta reci o giroudu zato ozil ne dolazi toliko do izrazaja,igra covek sa sidrašem

avatar
AS.17
Tuesday, 25.08.2015
00:28

Čeh je pokazao zašto je jedan od najboljih golmana. Gabriel je fenomenalno odigrao i iznenadio mnoge, Belerin i Monreal opravdano imaju prednost, Kokelan nastavlja da dominira sredinom. Remziju nikako nije mesto na krilu niti u ofanzivi, videla se razlika po levoj strani ulaskom Oksa. Što se tiče Žirua, vidi se da Arsenal ne može da igra sa jednim napadačem koji ne ume da kontroliše loptu nego sve odigrava na prvu. Volkot koliko god dobar bio i koliko god ga voleli navijači i Venger nije rešenje za ostatak sezone. Tim kao što je Arsenal mora da dovede igrača svetske klase da zameni Žirua na toj poziciji, jer Kazorla, Aleksis i Ozil ne mogu sami da igraju na protivničkoj polovini.

avatar
Nabijem admine
Tuesday, 25.08.2015
00:02

Cech je car, kralj! Kako se Chelsea i Real M. olako odricu legendi kluba.

avatar
Poetry in motion
Monday, 24.08.2015
23:59

Fenomenalna utakmica, steta za propustene prilike. Firminu def treba vreme da se privikne na tempo i duel igru. Lucas je odradio veliki posao, moze da prica sta ko hoce. Can mi deluje sporo, bez svezine. Odbrana konacno iole ozbiljno deluje, Klajn je najvece pojacanje, Ajb ne pokazuje nista. Steta sto priliku jos ne dobiju Ings ili Origi, Benteke se previse istrosi tokom utakmice. Vazan bod, raduje borbenost i prostor za napredovanje. YNWA

avatar
MixEr
Monday, 24.08.2015
23:57

Dobro, početak je sezone...gubiće mnogi bodove. Arsenal je dosta dobro krenuo a onda stao, posle ponovo pritisnuo pa ponovo stao. Da je priznat regularan gol Ramzija pitanje je kakav bi na kraju rezultat bio. Bilo je razloga za penal i sa jedne i sa druge strane. Nad Bentekeom verovatno. Al i Žiru je povučen i nije mogao da zahvati loptu kako valja. To je penal i to se sudi. Iskreno mislim da je danas utakmicu izgubio Arsen, Svi vidimo da sa Ramzijem je Arsenalu desna strana potpuno izbačena. On je super igrač ali u ovakvim utakmicama njemu je bilo mesto na klupi. Trebalo je da Ox igra po toj strani od početka. A da Remzi uđe umesto Kokelana u 70' minutu i da unese malo vatrenosti i kreativnosti u igru ako bi rezultat i dalje bio nepovoljan za Arsenal. Ja da sam na mestu Vengera, ja bih rotirao trojicu igrača na sredini (Santija, Ramzija i Kokelana). Utakmice gde je Arsenal favorit (kući protiv slabijih ekipa) igrali bi mi Santi i Ramzi, a za sve druge utakmice Kokelan u paru sa jednom od ove dvojice (Santi bi imao prednost). Na desnom krilu bi mi igrao Ox jer je mnogo snažniji igrač od Tea. Mislim da bi tako Arsenal bio mnogo opasniji. No da se vratim utakmici. Čeh objasnio kakvo je pojačanje. Paulinjo bi trebao više da igra. Čembers mnogo grešio, sve šanse Liverpula išle preko njega. Bekovi standardno. Kokelan pokazao ponovo formu iz prošle sezone. Santi veoma značajan na sredini terena. Ozil sve bolji. Na Sančezu se vidi umor od prevelikog broja utakmica. Ramziju, kao što sam već rekao, ne odgovara pozicija. Skroz nelogična izmena Žirua sa Teom! Teo nažalost protiv ovakvih likova u odbrani nema šta da traži. U Liverpulu Minjole, Kutinjo i odbrana odradili svoje. Na kraju može se reći pravedan rezultat. Jedino me nervira onakvo razvlačenje igre i trošenje vremena od strane Minjolea od samog starta. To Liverpul sebi kao ozbiljan klub ne treba da dopušta.

avatar
brekbaCh
Monday, 24.08.2015
23:56

Ceh im je sam doneo ovaj bod. Tek je krenuo, svetska klasa.

avatar
Monday, 24.08.2015
23:29

Au kakva utakmica covece!Prvo poluvreme smo ih ubili ali su nam zato u drugom vratili istom merom.Najrealniji rezultat mozda bi bio 2-2 ali su Minjole i Ceh poludeli.Gomez decko nastavlja da odusevljava,samo neka tako nastavi.Benteke i Ziru su morali one situacije da iskoriste,jeste da je Ziru bio povucen ali je bilo bukvalno sa 5m,ali Ceh i Minjole maestralni!Odlicna predstava i zal i jednih i drugih za pobedom ali mozda i najrealnija podela bodova!

avatar
Volim nogomet
Monday, 24.08.2015
23:25

Dobra utakmica je bila jedino što su falili golovi ,a mogli ih je bit a golmani nisu bili raspoloženi. Arsenal bolji u drugome poluvremenu gdje je totalno nadigrao Lfc ,dok je Lfc bio bolji u prvome poluvremenu. Sve u svemu pokoje pojačanje treba još i Arsenalu i Liverpoolu.

avatar
Vladimir Petković
Monday, 24.08.2015
23:20

Na kraju prvog poluvremena je trebalo da vodimo 2-0, toliko sansi koje su bile plod dobre igre kompletne ekipe, ali i sjajne odbrane čeha.... onaj Ibe kad je usao, imao sam utisak da ne zna gde se nalazi.... kutinjo jos jednom pokazao da je izvrstan igrac... ostaje žao za ta 3 boda sa Emirejtsa...

avatar
Ricardo Kakà 22
Monday, 24.08.2015
23:19

Dobar je Benteke sa Firminjom i Kutinjom ne izgleda lose napad. Samo jos malo da se uklope.

avatar
gunner11
Monday, 24.08.2015
23:19

Posle pricaju da nam treba zadnji vezni .Kokelan je zver ,jedan od najboljih zadnjih veznih igraca u PL. Sta reci za Ceha ,svaka mu cast . Gde su sad oni sto su pricali da su nam uvalili Ceha .Utakmica je bila uzbudljiva steta sto nije bilo golova i mislim da je ovo bio pravedan rezultat.Ali vi ne znate koliko me je Venger iznervirao .I dalje je tvrdoglav kao mazga . I dalje forsira Remzija po krilu , dok mu Ox sedi na klupi . I dalje to ne mogu da razumem sta pokusava . Venger na kraju nece nikoga dovesti koliko vidim . Napadac je pod znakom pitanja .Treba ipak za svaki slucaj jedan zadnji vezni kao Rabio ili Bender ( iako sam napisao da je Kokelan odlican ali ne moze sa da iznese celu sezonu ).Sto se tice ponistenog gola nemam reci , bila je to velika nepravda ,ali to je fudbal . Gore glavu tobdzije idemo dalje #COYG#

avatar
the NormalOne
Monday, 24.08.2015
23:17

Odlican utakmica,u prvompoluvremenu sam uzivao u drugom strepeo.Minjole-neverovatan,ovo je u inatonima koji su govorili da je glavni problem Liverpula,Klajn-odlican,u TOP3 beka lige sigurno,kako iznlsi loptu i brani se odnos njega i Dzonsona je kao Lambordinija i golfa.Skrtel-sjajan mnogo puta odlicno intervenisao al vidi se svremea njegova divlja narav ( ne zna gde bije),malo je falilo da da autogol.Lovren-vidi se da se mnogo popravio nije vise rupa nema m nekih zamerki ,niko mu nije previse bezao jedino me iznerviralo povlacenje Zirua (koji je ispao smeker i sutnuo sto rade veliki fudbaleri,da je pao siguran penal).Gomez -okrovenje sezone,kako iznosi loptu,kako se brani odusevljen sam,u napadu jeste dosta losiji al naucice on je pre samo 6 meseci bio stoper.Lukas-lepo se branio,nije kreativan i to svi znamo al treba da igra kad igramo protiv jacih timova.Dzan-standardno dobar,neverovatno iznosi loptu,jak,brz mozda malo da poradi da ranije posalje pas al potpuno ga razumem kad se branimo da osvoji sto vise prostora ka napred,ovaj momak mora ubudice da pocinje meceve.Milner-odusveio me,on je pun pogodak,sa njim na sredini i kad se branimo dobijamo sigurnost ,odlicno cuva loptu i koliko god sam sumljicav da bude kapiten danas je bio odlican i dobro vodio ekipu.Firmino-vidi se kakav je to igrac,kako prolazi sa loptom,onaj pas ka Bentekeuje bio neverovatan,kako ce on i Kutnjo muciti odbrane...Kutinjo-standardno magija,sve dobro je islo lreko njega,nema mnogp da se komentarise MAJSTOR!!Bneteke-mnogi ce ga kritikovati zbog onog promasaja,al svakoko kiksa sa danas je bio odlican.kako je jak ko tenk ne moze mu se uzeti lopta,sve vazdusne dujele je dobio po obicaju i odlicno otvara prostor.Ajb me je razocaro prevuse nerezonskih driblinga koje previse forsira i mnogo izgubljenih lopti, al mlad je on pokazace se al mora Rodzers dati sansu Markovicu nije losiji ni od Ajba ni od Lalane.

avatar
Tuesday, 25.08.2015
00:00

cestitke na analizi. Inace, mene Gomes odusevljava kako igra sto ti kazes otkrovenje, zaista sjajan, i je l`se to samo meni cini ili Rodzer odustaje od kratke pas igre i nekih tiki-taka kombinacija da bi nabacivao Bentekeu lopte kakve ovaj najvise voli? Firmino samo mora jos da nabaci kondiciju, crko je na kraju drugog kao i Kutinjo. I sto Lovren izadje i zigre, propusti sam taj deo?

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 25.08.2015
00:02

Druze,kako ti nije dosadno da pises roman...Ko ce ti ovo citati.

avatar
Danijel Sturridge
Monday, 24.08.2015
23:15

Lucas Leiva igrac utakmice niko ga nije video covek nije pogesio jedan pas , totalno zaustavio ozila i presejao par kontri arsenala . Rogerse prodaj mrtvog Velskog Xavija

avatar
Vernes Delic
Monday, 24.08.2015
23:14

Navijac sam liv.nali mislio sam da ce ars.pobj.jer su uigraniji dosta hahahah za 2 sezone nece moci lfc nista jer nisu uigrani ko ars. ;-)

avatar
lamps8
Monday, 24.08.2015
23:13

fali i arsenalu i liverpulu po 2 pojacanja ako hoce nesto vise u od 4. mesta

avatar
gunner11
Monday, 24.08.2015
23:53

Decko mi imamo zagarantvano mesto u top 4 , a tvoj klub nista nije bolje prosao .Moze Chelsea da se pozdravi sa titulom ove sezone

avatar
lamps8
Tuesday, 25.08.2015
00:16

haha svaka cast za top 4 mi imamo garantovano 1 ili 2 mesto videces :)

avatar
Monday, 24.08.2015
23:12

Zadovoljan sam igrom, ali sta da se radi. Gabriel i Coq odlicni,Ceh kad udje u formu bice ponovo najbolji. Jos dovesti Cavanija i Ox na krilo i milina.

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 24.08.2015
23:10

Bolja igra Liverpula, sve vam govori to da je Čeh igrač meča.. ali ne znam samo što je Milner bio kapiten ispred Škrtela i Leive

avatar
Christian Bale
Monday, 24.08.2015
23:10

Firmino magija

avatar
Monday, 24.08.2015
23:21

Magija nestajanja

avatar
Chelseamacedonia
Monday, 24.08.2015
23:07

Ako je ovaj Benteke fudballer ja sam prvi Astronaut sto je krocio u Mars......Arsenal me uspavao sa tim bezkonacnim dodavanjima.

avatar
Zizu
Monday, 24.08.2015
23:05

Sjajna utakmica, jeste poništen gol Arsenalu, ali realan rezultat jeste nerešen i da je bio bar 3:3, jer takva je utakmica bila. Arsenal jeste kvalitetniji tim od Liverpula, ali kao da su se uplašili u prvom poluvremenu i posle nisu uspeli to da nadoknade. Mislim da je Arsenalov veliki problem trener, kao i kod Mančestera. Ima Venger ekstra ekipu, jednostavno ne razumem kako mu ovaj Gabriel koji je hladnokrvan i duplo brži od Mertezakera nije do sada igrao. I toliko nelogičnih poteza, Remzi na krilu, Kazorla na zadnjem veznom, Čemberlein na klupi... Protivnik igra bunker a ti ubacuješ Volkota, a protiv Barnlija na primer Žiru ti igra 90 minuta, a sad kad treba da igra sad ga vadiš, neverovatno. Nije daleko od Van Gala, koji je za psihijatriju.

avatar
čombe
Monday, 24.08.2015
23:04

Kad sudije pomazu liverpul, tada necete pronaci pochetina na takvim vestima! Sakrio se u misju rupu :)

avatar
AxweII
Monday, 24.08.2015
23:22

Naravno mora da si pokrio oci kada je Gabriel vukao Bentekea...Pateticni navijaci MU...Vas bi Arsenal pojeo veceras...

avatar
čombe
Tuesday, 25.08.2015
00:27

Koliko ti samo profila imas?

avatar
Guardian Anubis
Monday, 24.08.2015
23:03

Dinamična utakmica, jak tempo, zbog ovoga se voli fudbal..I jedna i druga ekipa je imala periode dominacije i treba biti iskren i reći da je Arsenal verovatno oštećen ali šta je tu je..Mali Gomez me zaista oduševljava, kao i Benteke..Mislim da je jasno da sve komparacije sa Kerolom padaju u vodu jer je Benteke ipak dosta kvalitetniji..Mada ne bih voleo da Liverpul svoju taktiku svede na puko traženje njega dugim loptama, jer imaju vezni red koji je bolji od toga..Ipak nisam nezadovoljan, 7 bodova je sasvim dobar početak a i igra se poboljšava...

avatar
the NormalOne
Monday, 24.08.2015
23:21

Benteke je zverina,sace ga ovi koji ne znaju fudbal ocrniti,al kako se covek krece,jak ko tenk ne moze mu se uzeti lopta,otvara ogroman prostor Firminu i Kutinju,u vazduhu zver,nijedan duel nije izgubio.Za propustenu sansu treba zaliti al sta da se radi svakom se desi kiks.

avatar
tony zahirovic1234
Tuesday, 25.08.2015
00:35

I ako ne igraju iste pozicije, Benteke mi neverovatno lici na Turea.Kad krene sa loptom u njegovom stilu razvrce sve pred sobom,sto smo danas i vidjeli doveli ste zaista neverovatnog napadaca cestitam... :D

avatar
Axwell ciganin
Monday, 24.08.2015
23:03

Ove je zaista bilo vece za uzivanje u fudbalu. Svaka cast i jednim i drugima, zaista su me oba tima odusevila. Takodje zadovoljan sam Liverpulovom igrom, ovaj bod je bio veoma vazan za nas.nYNWA!!!

avatar
The KING(guapo)
Monday, 24.08.2015
23:14

Vidim da si odusevljen sto je lepo i ja sam odusevljen 0-0.hahahahahahaha

avatar
xman
Monday, 24.08.2015
23:01

Fenomenalan mec,oba tima dokazala da posjeduju kvalitet..Liverpul odlicno krenu,kao sto sam i prizeljkivao,nije parkirao autobus..sjajne sanse nismo iskoristili,ali sta da se radi..west ham moramo pobijediti,a igra bentekea svakako da raduje...

avatar
kingbrenny
Monday, 24.08.2015
22:59

Lele kakva tekma. Nasa najbolja dosad ove sezone. Mogli i jedni i drugi do pobede, ali golmani ubili. Za onaj gol Ramsija nisam siguran da li je bio ofsajd, ugao koji su pokazali nije najbolji, ali posto su samo jednom pokazali snimak, dobija se utisak da je bio ofsajd. Isto tako je mogao biti dosudjen penal nad Bentekeom kad je Cembers drzao sa 2 ruke. Realno remi je fer, barem mi je Ceh doneo brdo bodova na fantaziju.

avatar
Denis Split
Monday, 24.08.2015
23:10

http://prntscr.com/88ezl5 Bio je, sigurno je bio.

avatar
AxweII
Monday, 24.08.2015
23:25

Ne mogu da vjerujem da su se ljudi toliko zakacili za tu situaciju..U najmanju ruku mi je to smjesno..

avatar
Denis Split
Monday, 24.08.2015
22:59

I samo da dodam, da sam ja Ox, zaprijetia bi Wengeru da ga stavi da igra ili da ide negdi di će igrat. I više nego očigledno je da je Ox jedan od najboljih mladih igrača lige i Arsenala, i to šta ulazi u 82' minuti je u najmanju ruku žalosno i tužno. Dok Ramsey igra krilo. Le Coq razvalia, po meni ako ne i najbolji DMF lige, Chambers rasulo. 3 kola prošlo, a City biži 5 bodova. Nekad se pitam jel zna Wenger šta radi? Bez napadača drugo mjesto nam je top, nekim čudom drugo naravno. Pozdrav.

avatar
Brat Scholes
Monday, 24.08.2015
22:59

Bas ne znaju sta je ofsajd a sta ne.

avatar
Skrtelinho
Monday, 24.08.2015
22:59

Mislim da je ovo realan rezultat.Prvo poluvrijeme smo mi bili bolji, oni drugo. Benteke je bio dobar ali steta za onaj promasaj, u zraku je extra.Can je predobro odigrao.Isto i Gomez, svi su bili extra.Cech pokazao svoje pravo lice..Ono sto nije bilo dobro je suđenje..Cist gol Arsenala je ponisten, a nama nije dosudjen penal, i neke zute je sudija djelio bez razloga nasim igracima. Prije meca se ne bih bunio da bude nerjeseno, ali poslije prvog poluvremena ocekivao sam da nastave i da zabijemo zasluzeni gol..Eh sad, treba biti realan i priznati da je sudija promjenio tok utakmice i da je gol bio priznat, utakmica bi otisla u definitivno drugacijem smjeru....Steta sto nije bilo golova jer utakmica je bila predobra i zanimljiva...Na kraju, mislim da je ovo fer rezultat...Mozda se neko i ne slozi sa mojim misljenjem ali zato i komentarisemo da razmjenimo misljenja....Sportski pozdrav :)

avatar
Paklena pomorandza
Monday, 24.08.2015
22:58

Realno,po jedno poluvreme svakome.

avatar
Monday, 24.08.2015
22:57

Razbili smo ih u drugom poluvremenu , osteceni smo za gol , nije ofsajd

avatar
Ajde?
Monday, 24.08.2015
22:57

Čeh se danas iskupio za kikseve iz prva dva kola, svakako igrač meča. Gabrijel takodje dobar. Ostatak tima kao i taktika zabrinjava.

avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 24.08.2015
22:57

Arsenal je trebao da dobije ovu tukamicu 1-0...Pomocni sudija napravio veliku gresku!

avatar
AxweII
Monday, 24.08.2015
22:56

Liverpul dobio prvo a Arsenal dobio drugo poluvrjeme..Liverpul naravno mnogo zadovoljniji sa rezultatom. I napokon docekasmo da Liverpul ima kvalitetne bekove..Klajn je pokidao veceras kao i u prve dve utakmice...Dok je mali Gomez natjerao jednog Sancheza da mijenja stranu...Benteke i Kutinjo opet na jakom visokom nivou...Pogotovo u prvom poluvremenu..Sve u svemu ostajemo neporazeni bez primljenog gola...:)

avatar
Adnan
Monday, 24.08.2015
22:56

Top utakmica,bez obzira na nedostatak golova.Ako izuzmemo ofsajd,Arsenal moze da se smatra sretnim sto nije bio 2 gola iza na poluvremenu.Benteke i Kutinjo,jednostavna matematika,da je Sčesni bio na golu to je 0-2 i gotovo.Ziru nije imao razloga da pada u onoj situaciji ga Lovren nije povukao,mogao je mirno da zavrsi,ali eto.Nije mi jasno zasto Venger mijenja Zirua za Volkota,kad se je Liverpul branio duboko,Volkot ne moze pobjeci.I za kraj je Moreno kiksao,mogao je dodati Bentekeu u onoj kontri u 90+.Na kraju idealni x.

avatar
Batman14
Monday, 24.08.2015
22:56

Ozil ubjedljivo najbolji igrac veceras, pa onda oba golmana, pa ostali...

avatar
Denis Split
Monday, 24.08.2015
22:56

Arsenal je ovdi triba pobjedit. Očigledno je, čist gol poništen Arsenalu i kako god loše odigra Arsenal (a drugo pol. su bili odlični), Liverpool se po zakonu treba vratit doma s jednim golom u mreži. Nepravda.

avatar
Igors Stepanovs
Monday, 24.08.2015
22:55

Odlicna je bila utakmica iako nije bilo golova.Venger mi nece biti nikad jasan.Remzi opet na krilo,ubacuje Volkota izbacuje Zirua i gubimo na skoku.Onakva igracina kao sto je Ox mu sedi 80 minuta na klupi.Strasno...

avatar
PakyCFC
Monday, 24.08.2015
23:06

Oxa je uvek ubacivao posle 70. minuta zbog ugovora sa Sautemptonom, jer ako igra više od 20 minuta, Arsenal im plaća 10000 funti za svaki meč. To sam odavno čitao, pa sad, možda još uvek važi to.

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 25.08.2015
00:17

Nema to veze i pre je pocinjao od starta a i mislim da nije Venger bio toliko glup da to stavi u ugovor ali znam da se to pricalo da je tako...

avatar
Denis Split
Monday, 24.08.2015
23:23

Ne važi više to.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Monday, 24.08.2015
22:55

Dobar mec steta sto nije bilo golova

avatar
The KING(guapo)
Monday, 24.08.2015
23:01

Kako da bude golova kad dva krkana predvode napad Benteke i Ziru.

avatar
the NormalOne
Monday, 24.08.2015
23:26

Bentake bolji od onog 40 godisnjaka u vasem napadu 7X

avatar
Lord Bobinho10
Monday, 24.08.2015
22:54

Sjajna utakmica ne gledam cesto Arsenal i onaj drugi klub ali bilo je dinamicno i jako zanimljivo,Ceh i Kokelan po meni igraci utakmice onaj Kokelan izuzetno podseca na mozda najboljeg zadnjog veznog u istoriji ovog sporta Makelela on donosi Arsenalu sjajnu cvrstinu na sredini terena.

avatar
StefaNN
Monday, 24.08.2015
22:56
avatar
ppera 1
Tuesday, 25.08.2015
00:16

Svi smo mi Stefan... ;)))) Al' samo je jedan Dalibor, koliko god nick-ova naotvarao... :-D

avatar
Lord Bobinho10
Monday, 24.08.2015
23:12

Stefan Kuzmanovic Out!

avatar
Jac
Monday, 24.08.2015
22:53

Vrhunska utakmica. Ceh i Minjole igraci utakmice. Liverpul mnogo bolji u prvom, Arsenal u drugom i dva kanditada za titulu su zasluzeno podelili bodove.

avatar
The_King7
Monday, 24.08.2015
22:59

liverpul je kandidat za titulu isto onoliko % koliko je i Watford

avatar
Don Silvio
Monday, 24.08.2015
23:01

jedan kandidat za titulu ovi drugi su to u pokusaj vec 25godina

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Monday, 24.08.2015
22:53

Arsenal 0:0 Sudija

avatar
The KING(guapo)
Monday, 24.08.2015
22:52

Vidi Irskog Mesara sto se zabunkerisao.0-0 svidja mi se ovaj rezultat.#CFC

avatar
AxweII
Monday, 24.08.2015
22:53

Dosao pameti napokon. Ovako se igraju velike utakmice...Al nek, covjek uci...

avatar
the NormalOne
Monday, 24.08.2015
23:01

Valjda si ti prognozira da ce da nas odvale,sta se desilo???

avatar
Everton FC
Monday, 24.08.2015
22:51

Spektakl ali na kraju bez golova prizeljkivao sam pobedu Arsenala zbog tiketa ali sve u svemu magija Premier lige