Golman Sitija okrenuo leđa Crnoj Gori, odabrao Kosovo

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.08.2018.
12:25
Izvor: Sportske.net

Talentovani golman Mančester sitija Arijanet Murić neprijatno je iznenadio čelnike FS Crne Gore i selektora "A" tima Ljubišu Tumbakovića.

Epa/Valdrin Xhemaj
Epa/Valdrin Xhemaj

Povezane vesti

Jedan od najtalentovanihih golmana Evrope čiji je potencijal prepoznao i Mančester siti priredio je neprijatno iznenađenje Fudbalskom savezu Crne Gore.

Nezadovoljan statusom koji ima u državnom timu Arijanet Murić (19) doneo je odluku da u budućnosti igra za reprezentaciju takozvane države Kosovo.

Aro Murić je ovoga leta vraćen u Siti sa pozajmice Bredi zbog povrede Klaudija Brava ali se pored Edersona sigurno neće naigrati.

Crnogorski mediji pišu kako je otac mladog golmana odavno u pregovorima sa čelnicima Fudbalskog saveza takozvane države Kosovo i da je ovo bila očekivana odluka koja nema veze sa statusom mladog golmana u reprezentaciji Crne Gore.

Ljubiša Tumbaković je računao na Murića kao na budućnost "A" selekcije, ali u Crnoj Gori ne žale previše za ovim golmanom jer su tu Danijel Petković ali i talentovani Lazar Carević (Barselona) i Matija Šarkić (Aston Vila).

Reprezentacija Crne Gora igraće u Ligi nacija u grupi sa Srbijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srba Stamenkovic
Wednesday, 29.08.2018
14:16

Lazara Carevica bi mogli da uzmemo Crnogorcima, izjasnjava se kao Srbin a, otac mu je clan DF-a.

avatar
bagra
Wednesday, 29.08.2018
13:45

Pa sada i nema velike razlike izmedju njih.

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 29.08.2018
13:44

Ahahah pa neka, ipak su braća.

avatar
Roj Kin 16
Wednesday, 29.08.2018
13:17

Dečko je igrao dvije utakmice za mlade, na obije je dobio crveni karton jer je nenormalan.. A i mali Carević je Bufon za njega, ovaj je jedino zanimljiv jer je visok..