Golman Reala kritikovao Bejla

Autor: Beta Beta
nedelja 17.02.2019.
14:47
Izvor: Beta

Golman fudbalera Real Madrida Tibo Kurtoa kritikovao je saigrača Gareta Bejla jer se nije prilagodio načinu života u Španiji, ali i jer se odvaja od ostatka ekipe.

Epa/Mariscal
Epa/Mariscal

Povezane vesti

Kurtoa je rekao da je Bejl odbio poziv saigrača za odlazak na večeru, kako bi otišao ranije na spavanje. Španski mediji spekulisali su da bi Bejl, koji navodno najviše slobodnog vremena provodi na terenima za golf, mogao uskoro da se vrati u Premijer ligu.

Upitan kako igrači Reala zovu Bejla, belgijski golman je odgovorio: "Golfer".

"Vrlo je teško opisati Gareta u jednoj reči. Rekao bih da je veoma talentovan, ali je šteta što je taj talenat često blokiran. Ja živim kao neko ko je rodjen i odrastao u Madridu. Jedem kasno, idem u krevet kasno... To je njihov način života. Pre neko veče cela ekipa je išla na večeru, ali Bejl i (Toni) Kros se nisu pojavili, rekli su da im je kasno", rekao je Kurtoa belgijskim medijima, a preneo je Skaj.

Kurtoa je zatim opisao kako je teklo veče i zbog čega je Bejl odbio poziv.

"Dogovorili smo se da se u 21.30 nadjemo u restoranu, počeli smo da večeramo u 22.15, a oko ponoći smo popili kafu. Otišli smo na spavanje oko jedan sat posle ponoći. Svakoga dana treniramo od 11 ujutro i mislim da je to savršeno vreme. Ali, Bejl nam je rekao da ne dolazi, pošto ide na spavanje u 23 časa", dodao je Kurtoa.

Kurtoa nije prvi igrač Reala koji je kritikovao Bejla. Marselo je nedavno rekao da Bejl ne priča španski, uprkos što je došao u Madrid pre šest godina.

"Bejl ne priča španski, on samo priča na engleskom i sporazumevamo se gestikuliranjem", rekao je Marselo za Marku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
OGLoc
Sunday, 17.02.2019
16:46

Ovo je vec glupiranje, ako igrac ima svoj dnevni ritam treba to postovati.. Ako ide ranije na spavanje znaci da mu tako odgovara i kraj price.. Medjutim, spanski je morao nauciti u toku prve sezone a kamoli kasnije

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 17.02.2019
16:12

Ovaj amater bolje da skupi noge umesto sto kritikuje i laprda, trpa ga po Spaniji ko hoce, evo sad ga i Djirona nabusila.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 17.02.2019
19:15

zato kepa prima po 6 komada...nabusio ga neki bornmaut

avatar
GoHard
Monday, 18.02.2019
04:12

Kepa profi prima po 15 komada nedeljno :D

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 17.02.2019
19:42

I kakve veze ima Kepa sa ovim likom koga trpa ko stigne? Znam da bi ste voleli da vam je Kepa dosao prosle godine kad je bila aktuelna prica o njegovom prelasku u Real ali on je sad golman Celsija, morate se zadovoljiti ovim krsom sto vam je na golu.

avatar
Wolverine
Sunday, 17.02.2019
16:05

Reče Kurtoa koji je toliko toga uradio za Real. Piti kafu u ponoć. Ovako ne trenira ni Tajson Fjuri. Zapravo i vidi se po rezultatima kako treniraju.