Golman Levantea začarao mrežu protiv Deportiva

Autor: Beta Beta
petak 09.01.2015.
23:23
Izvor: Beta

Na Premijeri 18. kola španske Primere 'derbi začelja' u Valensiji završen najnepopulatrnijim rezultatom.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Levantea i Deportivo La Korunje odigrali su danas u Valensiji nerešeno bez golova u prvoj utakmici 18. kola španske Primere.

Gosti iz Galicije su bili bliži pobedi, imali su nešto veći posed lopte i čak 6 udaraca u okvir gola naspram domaćih koji nije imao nijedan.

Junak utakmice bio je golman Levatea Marino i on je najzaslužniji što u La Korunju putije samo jedan bod.

Levante je sada 17. na tabeli sa 16 bodova, dok je Deportivo dve pozicije iznad sa bodom više.

Ostale utakmice 18. kola Primere igraće se u subotu, nedelju i ponedeljak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pontus
Saturday, 10.01.2015
00:39

Gledao sam mnostvo utakmica, ali mislim da nije bila nijedna ovako katastrofalna kao ova. Ne znam otkud zakljucak da je golman Levantea zacarao mrezu, ova utakmica je bruka za spanski fudbal, ne preterujem kada kazem da je bila u rangu nase druge lige. Sticajem okolnosti sam morao da je gledam i apsolutno nista lepo nisam video, toliko losih dodavanja, toliko amaterskih poteza, toliko los fudbal... Spanci bi ozbiljno trebali da razmisle o broju klubova u ligi, pre mesec-dva sam opet sticajem okolnosti gledao Almerija - Granada 0:0, za nijansu je danasnja utakmica bila losija. Nadam se sa vise nikada u zivotu necu biti primoran da gledam ovaj anti fudbal, sve osim 5-6 vodecih klubova u Spanjji ne vredi gledati i mislim da se ovakvim utakmicama ne bi trebala davati posebna vest na portalima jer je dno od igre. Srpski fudbal se nikako ne bi trebao stideti, jer Donji Srem i Vozdovac ne prikazuju nista losiji fudbal od ovog danas