Goleada u Rimu - "Veštice" se držale sat vremena pa "popile petardu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.02.2018.
22:42
Izvor: Sportske.net

Goleadom na "Olimpiku" koja je okončana očekivanim ishodom spuštena je zavesa na 24. kolo italijanske Serije A. Kolarov upisao asistenciju, Đuričić ostavio dobar utisak u porazu svog tima.

Epa/Claudio Peri
Epa/Claudio Peri

Povezane vesti

Fudbaleri Rome upisali su večeras očekivanu pobedu u susretu sa poslednjeplasiranom ekipom italijanske Serije A. "Vučica" je na svom terenu savladala Benevento rezultatom 5:2 (1:1) u poslednjoj utakmici 24. kola italijanskog prvenstva.

Gosti su se u prvom poluvremenu prikazali u jako lepom svetlu, mada treba reći da su fudbaleri Rome ušli u utakmicu sa potcenjivačkim stavom što im se vrlo brzo obilo o glave.

Indolentan pristup u odbrani domaćeg tima fudbaleri Beneventa iskoristili su već u 7. minutu i preko Giljermea stigli do vođstva na "Olimpiku".

Vodeći gol "Veštica" prenuo je fudbalere Rome iz letargije pa su u nastavku meča zaigrali dosta ozbiljnije, a vrlo brzo je stigao i izjednačujući pogodak. Aleksandar Kolarov je iznudio prekršaj kraj leve aut linije na protivničkoj polovini i potom preciznim centaršutem asistirao Federiku Faciju koji glavom šalje loptu u nebranjeni deo mreže za 1-1.

Do odlaska na odmor na snazi je ostao rezultat postavljen u 26. minutu, a treba reći da je u prvom poluvremenu srpski internacionalac Filip Đuričić prikazao jako dobru partiju u dresu Beneventa.

U nastavku su stvari došle na svoje mesto. Roma je u uvodnih petnaest minuta dodala gas, prvo su se nizali promašaji, ali su potom usledili i golovi.

Na isteku sat vremena igre Edin Džeko koristi centaršut Čengiza Undera i glavom šalje loptu iz leđa golmana Beneventa što je predstavljalo početak kraja za gostujuću ekipu.

Od 60. do 75. minuta Roma postiže tri gola i rešava pitanje pobednika. Asistent kod drugog pogotka Rome Čengiz Under postigao je dva jako lepa gola u 62. i 75. minutu tako da pogodak Brinjole iz 76. minuta nije imao veći značaj.

U drugom minutu nadoknade Gregori Defrel pogađa iz penala i postavlja konačnih 5:2 za ubedljiv i zaslužen trijumf "Vučice".

Poslednjih deset minuta na terenu je proveo i Danijele De Rosi koji se vratio iz povrede, dok je za Benevento nastupio Bakari Sanja. Filip Đuričić je izašao iz igre u 78. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Monday, 12.02.2018
00:02

..niti gore niti simpaticnije ekipe od Beneventa! Ovaj Under ce bit paklen igrac..