Goleada na 'Kalderonu', Atletiko savladao Malagu

Autor: Boban Filipović
subota 29.10.2016.
20:23
Izvor: Sportske.net

Posle poraza u Sevilji u prošlom kolu, 'Jorgandžije' su se vratile na pobednički kolosek na krilima Karaska i Gameira, mada su do tri boda došli teže no što se očekivalo.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Poveli su puleni Čola Simeonea već u sedmom minutu preko Janika-Fereire Karaska, a kada je Kevin Gameiro u 24-om duplirao prednost činilo se da je priča gotova.

Međutim, posle pola sata igre Ramirez vraća Andalužane u život, a pred sam odlazak na odmor Gameiro postiže svoj drugi gol na utakmici na odličnu asistneciju Grizmana glavom i vraća 'Jorgandžijama' dva gola prednosti.

Ponovo se stekao utisak da će domaći lako privesti posao kraju, međutim 'čorbu je zapržio' bivši štoper Partizana Stefan Savić koji je u prvih 15 minuta drugog dela igre dobio dva žuta kartona i morao van igre.

Malaga je brzo materijalizovala brojčanu prednost, već u 64. minutu Kamačo je smanjio na 3:2, ali to je bilo sve od gostiju.

Pet minuta pre kraja Karasko svojim drugim golom presuđuje Andalužanima za ispostaviće se konačnih 4:2.

I Malaga je u finišu ostala sa desetoricom, Kastro je u 88. minutu morao ranije vani zbog dva žuta kartona.

Ateltiko je ovom pobedom prišao vodećem Realu na tri boda zaostaka i trenutno se nalazi na deobi drugog i trećeg mesta sa Seviljom, ali teško da će takav poredak ostati nakon 10. kola jer Barsa dočekuje Granadu, a i Viljareal bi mogao da preskoči 'Kolćonjerose' i Sevilju ukoliko trijumfuje u Eibaru.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CholoSimeone
Saturday, 29.10.2016
20:46

prestrogo dosudjen crveni za Savica, on covek ima ove sezone mozda sve ukupno 5 prekrsaja