Golčina Staridža za bod Liverpula na "Bridžu"!

Autor: Nikola Miloradović
subota 29.09.2018.
20:21
Izvor: Sportske.net

U derbiju sedmog kola Premijer lige, "Plavci" su ugostili "Redse".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Sjajan meč smo gledali na "Stamford Bridžu", Azar je ponovo bio enigma za ekipu Liverpula, ali je Danijel Staidž ukrao šou, na kraju 1:1 (1:0).

U 22. minutu smo videli jako dobru šansu za "Plavce", Vilijan je izbio sam pred Alisona, ali ga je kolega iz reprezentacije zaustavio, odlično je izleteo i uspeo da sačuva mrežu.

Ipak, samo tri minuta kasnije, bio je bivši golman Rome potpuno nemoćan.

Kovačić je poslao briljantan pas ka Azaru, koji je bio na levoj strani, ovaj se namestio na udarac u kaznenom prostoru gostiju i uputio fantastičan šut u dalji ugao gola Liverpula. Alison je bio potpuno nemoćan, fantastična realizacija belgijskog fudbalera, koji je tako ponovo izbio na vrh liste strelaca u Premijer ligi, sa šest postignutih golova.

Imao je u 32. minutu sjajnu šansu Mohamed Salah da poravna rezultat, obišao je Kepu, šutirao, ali je Ridiger uspeo dobro da se postavi i izblokira njegov udarac na gol liniji.

Pred kraj prvog dela igre, nova šansa za "Redsa", Mane je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta otišla preko gola domaće ekipe.

Azar Arnold Celsi Liverpul
Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Nakon 15ak minuta igre u nastavku, velika šansa za Liverpul, Mane je tukao iz kaznenog prostora domaćina, ali se lepom intervencijom istakao mladi golman Čelsija Kepa, koji se odlično bacio i poslao loptu u korner.

Samo pet minuta kasnije, velika šansa za Azara, fudbaleri Čelsija su brzo izveli slobodan udarac sa svoje polovine, lopta je otišla ka Belgijancu, ovaj je imao puno prostora ispred sebe, izbio je sam pred Alisona, ali je golman Liverpula odlično izleteo i uspeo da izblokira njegov udarac.

Sjajnu šansu za izjednačenje je u 70. minutu propustio Džerdan Šaćiri, koji je samo par minuta pre toga na teren ušao umesto Salaha. Dobio je loptu sa leve strane, bio je sam pred golom Čelsija, ali je jako loše zahvatio loptu, te na kraju nije napravio problem Kepi, "šutirao je" pored gola.

Samo tri minuta kasnije, još jedna fantastična šansa za četu Jirgena Klopa, Firmino tuče glavom, ali loptu sa gol linije skida David Luiz.

Pripretio je Šaćiri u 84. minutu iz slobodnjaka, ali je Kepa bio dobro postavljen, te je uhvatio loptu i lako sačuvao mrežu.

Liverpul je bio bolji u drugom poluvremenu, Čelsi je pretio iz kontri, ali promene rezultata nije bilo, sve do poslednjih minuta susreta.

Igrao se 89. minut, kada je rezervista Danijel Staridž odlučio da oproba svoj udarac sa 20ak metara udaljenosti, poslao je pravi projektil ka golu domaćina i savladao Kepu za 1:1.

Do kraja nije bilo promene rezultata, Liverpul je tako osvojio vredan bod, ostali su neporaženi i nakon sedmog kola.

Čelsi: Kepa, Aspilikueta, Ridiger, D. Luiz, Alonso, Kante, Žoržinjo, Kovačić (Barkli), Vilijan (Mouzes), Žiru (Morata), Azar

Liverpul: Alison, Arnold, Gomez, Van Dajk, Robertson, Vajnaldum, Henderson (Keita), Milner (Staridž), Salah (Šaćiri), Firmino, Mane

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

182 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat_Felix
Sunday, 30.09.2018
23:08

Hahah eto vam ga vas Salah jedna dobra sezona i odma ga poredili sa Messijem i Ronaldom koji imaju takvih 10 sezona. Secam se da du ga ovde pojedinci u nebesa dizali... Vise nikad nece ponoviti tu sezonu

avatar
Jazzblues
Sunday, 30.09.2018
17:03

Eh,da nam je branio sad Petar Borota,odbranio bi sut Starige ,sigurno.

avatar
Sunday, 30.09.2018
09:30

Odlican mec, visoki intenzitet. Liverpul je bio daleko bolja ekipa ! Ono sto moze dobro da se izvuce je odbrana, Luiz i Ridiger su bili fenomenalni, pa cak i Alonso i Aspi. Treba kupiti Kovacica,klasa decko. Lep gol Staridza i Azara ! Na kraju odlicna utakmica,pozdrav !

avatar
Jazzblues
Sunday, 30.09.2018
02:26

I opet Morata ušao i Barkly i odmah je pala naša6 igra zadnjih 10min.Očekivano primili gol u 90min.i tako prokockali cistu pobedu.Cestitke Liverpulu,jako dobro su igrali i zeleli taj gol u drugom poluvremenu.Rezultat na kraju,realan.

avatar
Sunday, 30.09.2018
01:29

zato se ova liga gleda koja je ovo uzivancija za gledanje

avatar
BlueMoon
Saturday, 29.09.2018
23:51

Zorzinjo je stvarno fantastican igrac,a da smo malo konkretniji bili mogli smo ga dovesti u Manchester.Svaka cast Sariju,onakav vezni red formirati je strasan posao.

avatar
Dragojevic Andrija
Saturday, 29.09.2018
23:49

Dobar mec prije svega.. falilo je 10cm kepi visine da odb ovaj sut bivseg plavca :( jesze lijep gol ali golmanu od 186cm jedva prste presla sto dokazuje moje rijeci.

avatar
brekbaCh1
Sunday, 30.09.2018
01:45

Kepa mozda ne bi imao takve reflekse, da je 10cm visi, pa bi i ranije primio gol. Sta mislis o tome ? :D

avatar
BlueMoon
Saturday, 29.09.2018
23:48

Spustaju se redsi na zemlju,nakon katastrofe u Napulju slijedi jos veca katastrofa na Enfildu.

avatar
äxwell
Sunday, 30.09.2018
08:20

Sto se spustamo? Bod u gostima protiv rivala je uvijek povoljan..! Misu mali

avatar
Raiola M.
Sunday, 30.09.2018
10:47

Treba biti bez obraza pa govoriti o katstrofi tima koji vas je pobedio ove godine u 100% utakmica.

avatar
stevan_vasic90
Saturday, 29.09.2018
22:42

Taj Sturridge je doktor fudbala i da nije bilo silnih povreda tokom karijere, bio bi jedan od najboljih spiceva na svetu. Mene ovaj njegov gol ne cudi... ali ne bi me cudilo ni da se veceras nakon meca povredio u tus kabini i da mora da pauzira naredne 3-4 utakmice. Jednostavno, to je zalosno, kad neko ima takav talenat, a nema telo koje to moze da izdrzi na najvisem nivou. Bas bzv. Voleo bih da ove sezone nema niti jednu povredu, i ukoliko bude tako, ubedjen sam da ce dati dosta golova.

avatar
xman
Sunday, 30.09.2018
09:37

Nije se povrijedio od aprila, sto je ohrabrujuce :D

avatar
CHOsen One
Saturday, 29.09.2018
22:09

Fantastican mec dvije fantasticne ekipe koje najvise trce u ligi. Svaka cast Liverpulu, za mene najljepsi fudbal igraju uz nas, a sto se tice titule idemo polako kolo po kolo, bilo ko da je osvoji samo ne Siti.Sto se tice igraca ne treba trositi rijeci o Edenu a Moratu bih trampio za Gaela Kakutu

avatar
remedyynwa
Saturday, 29.09.2018
21:38

Bravo Daniele, uvek sa puno samopouzdanja kad izladje na teren. Salah imao sanse ali mnogo se pravi pametan. Firmino profesor doktor. U 50om je trebao Keita na teren, kako god bilo idemo dalje

avatar
conecorleoneRM
Saturday, 29.09.2018
21:32

Svadjaju se navijaci celsija i liverpula kao da se oni nesto pitaju za titulu pored sitija.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 30.09.2018
00:36

To je zezanje i sprdnja ne razumes ti to.

avatar
conecorleoneRM
Sunday, 30.09.2018
19:35

Ma da ,ja sam operisan od sprdnje,sve shvatam ozbiljno :P

avatar
hazardinho
Saturday, 29.09.2018
21:18

Utakmica odlicna. Dva odlicna tima su pripremili nista losiju predstavu. Golova je moglo biti vise. Na kraju verovatno najrealniji rezultat. Cestitam navijacima Liverpoola, lep gol Staridza. Azar doktor, nema dalje. Sto kaze Sari on je unique. Keita pokrenuo Liverpool. Nama nepotebna izmena mozesa, a verovatno i izlazak Kovacica. Sto se njega tice mislim da moramo sto pre da ga kupimo od reala. Sportski pozdrav

avatar
A.Shevchenko 7
Saturday, 29.09.2018
21:02

Nista mi nije jasno gde je to gazenje danas izostalo, sada slave i bod. Siti ako bude imao srece sa povredama ce biti sampion jer Celsi bez spica i Liverpul sa ovakvin Salahom i Maneom nece izdrzati.

avatar
xman
Sunday, 30.09.2018
09:39

Zar mislis da ce Salah i Mane igrati ovako citave sezone?? Pa sa i pored toga sto su u ocajnoj formi, imamo isto bodova koliko i City. Sta ce biti kad udju u proslogodisnju formu?

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 30.09.2018
11:46

Pa nece Salah I Mane da budu van ritma cele sezone,dugo je prvenstvo bice svasta.

avatar
brekbaCh1
Saturday, 29.09.2018
20:52

Odlican mec, realan rezultat na kraju. Jeste mi zao, jer je moglo da se dobije, ali sta je, tu je. Rudiger i Luiz najveca iznenadjenja, odlicno odigrali. Moses truba. Bez napadaca ne moze Celsi da bude ozbiljan tim, iako sa Sarijem igraju mnogo dobar fudbal.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 30.09.2018
11:36

Ne znam sta te cudi za Ridigera ako izuzmemo mec u Rimu prosle sezone on nije imao los mec za Celsi. Top5 stopera na svetu, ne bih ga menjao za bilo kog drugog u Pl.

avatar
brekbaCh1
Sunday, 30.09.2018
20:16

Nekad je neverovatno, kako moze da izgubi duel, bilo da je vazdusni ili na zemlji, iako je znatno dominantniji fizicki. Ponekad ima lose postavljanje, a takodje i igra mehanicki, nema mozga za neke WOW intervencije kao sto su mogle da se vide nekad kod Terija, Neste, Vidica... Top 5 tesko.

avatar
foreverblue
Saturday, 29.09.2018
20:51

Očekivao sam da pedro da gol, ali avaj, bio je upitan i igrala je njegova zamena vilijan, koji je bio blago rečeno katastrofa. David luiz opet pokazuje koliko sam upravu, čak je i vilijanu servirao zicer preko celog terena, ali kao što rekoh... Koliko god dobar bio, krivim azara za zicer za 2-0, komunikacija i saradnja odbrane i sredine je savršenstvo, samo se ovako mogao dati gol. Mogu da kažem da je čelsi bio bolji, i zbog ozbiljnijih šansi, a i zbog pristupa igri uprkos vođstvu. Radujte se liverpulci, a klinička depresijo, evo me...

avatar
Raiola M.
Saturday, 29.09.2018
20:50

Drago mi je što je šaćiri pokazao da je kapacitet za kosovsku ligu uprkos neinteligentnim izjavama da je dobar za rotaciju. Nijedno, bukvalno nijedno dodavanje nije imao kako treba. Da ne pominjem što je promašio sa 5 metara čitav gol! Alison je bio dobar (spasao 2 zicera) ali je kod gola padao čitavu večnost za razliku od Kepe koji je brži od mačke sa refleksima. Salah ne pokazuje ni 50% od prošle sezone. Valjda će dostići nekih 65-70% od prošle sezone. Staridž neopravdano zapostavljen. Tvrdoglavi Klop forsira Hendersona umesto mnogo boljeg Keite. Azar je trenutno najbolji igrač sveta. Sreća pa mu Alison odbrani zicer. Sve u svemu, dobro je. Na kraju, i kod Čelzija će doći do pada u jednom trenutku. City je glavni favorit za titulu. Iza njih Čelzi i Liverpul.

avatar
brekbaCh1
Sunday, 30.09.2018
01:42

Bas dobar komentar.

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 29.09.2018
20:49

Tesko je pobediti Chelzi na SB. To svako zna. Ali Nereseno je ipak realan rezultat. Bice paklena Borba za Titulu ove sezone. City, Chelzi, Liverpool,

avatar
Fan Celsija
Saturday, 29.09.2018
20:47

Odlican mec, brza igra i promasaji, kako na jednoj, tako na drugoj strani. Luiz me je danas pozitivno iznenadio, nije mnogo komplikovao i dosta je ucestvovao u kreaciji napada. Kovacic sjajan, Azar pokazao da je trenutno daleko najbolji igrac u ligi. Mislim da je Morata trebao da igra od pocetka, jer u ovakvim utakmicama Ziru gusi igru.

avatar
Bratuska_Blueboy
Saturday, 29.09.2018
20:39

Vrhunska tekma, krivo mi je sto smo ispustili pobedu, ali realno podela bodova posteno, obe ekipe igraju napadacki atraktivno, ovakav svaki derbi treba da bude.
Ajmo Plavci gazi samo!!!

avatar
Red Demon
Saturday, 29.09.2018
20:36

Hahahh ponadali se plavci ali svaki put ih prospemo.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 29.09.2018
20:41

2 pobede u poslednjih 16 meceva imate. 7 godina niste pobedili na Enfildu. I povrh svega ti si zadovoljan bodom??? Ja nikad nisam zadovoljan kad odigramo nereseno pa makar na Enfildu, Old Trafordu...

avatar
Merseysade Red
Monday, 01.10.2018
07:44

Ja sam Nikki zadovoljan zato sto smo plesali na Bridžu.

avatar
krsta94
Sunday, 30.09.2018
00:45

Bolje cuti,da vam nije rusa sad bi ste bili ko zna gde.

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 29.09.2018
20:45

Pobedom jelda?

avatar
MIlan Simic
Saturday, 29.09.2018
20:35

Zasluzeno!!! Luiz i Rudiger ostavili srce na terenu...wililian klasa nadam se da se robertson nije ozbiljnije povredio...van Dajk po meni najbolji stoper na svetu...idemo sad da pobedimo Videoton a Liverpulu zelim srecu u Napulju...Bravo momci :D

avatar
Normal one
Saturday, 29.09.2018
20:52

Potpuno zasluzen rezultat,bilo je toliko sansi i na jednoj i na drugoj strani da je moglo otici u bilo kom smeru.U svakom slucaju lepa utakmica za neutralce nijedan ekipa se nije branila,Celzi me iznenadio Sari je rlo brzo slozio jak tim.

avatar
Blue champions
Saturday, 29.09.2018
21:04
avatar
L F C
Saturday, 29.09.2018
20:35

Zaboravih da pohvalim staridzovu golcinu, majstorski odradjeno, svaka cast

avatar
Blackmamba24
Saturday, 29.09.2018
20:35

Drago mi je sto je Kovacic dosao zaista vrhunski fudbaler, o Azaru necemo da pricamo, svi su odigrali dobro, ovo je gol iz cistog individualnog poteza, zamalo, al dobro idemo dalje

avatar
razzorNo1
Saturday, 29.09.2018
22:06

reci fino prelijep gol a ne tu svi sad nesto se duvate, decko je zategno i s namjerom ciljao da je kojim slucajem Azar dao ovakav gol vec bi ga proglasili za najljepsi ove sezone

avatar
Kolos
Saturday, 29.09.2018
20:35

Stariga, ala ga je zavukao! Ruku na srce, Cesli se veoma dobro branio, ne verujem da ce imati u narednom prerodu ovakav teror na gol, a i Azar, svetska klasa, covek za velika dela, najbolji igrac trenutno u PL! Kakva dinamicnost tokom 90 minuta, haos!

avatar
Red blood
Saturday, 29.09.2018
20:42

Po meni najbolji igrac na svetu.

avatar
CZYNWA
Saturday, 29.09.2018
20:56

Ne samo u PL, nema mu ravnog u Evropi.

avatar
L F C
Saturday, 29.09.2018
20:34

Dobro je ispalo na kraju, kako smo gubili dobar je i bod. Alison spasao nkoliko zicera i na kraju smo izukli bod. Moglo je i morlo bolje, ali bolje i remi nego poraz.

avatar
Antihepi
Saturday, 29.09.2018
20:33

Предобар меч. Предобар!

avatar
NikkiCFC
Saturday, 29.09.2018
20:32

Celsi, Dortmund i Juventus jedina tri neporazena tima ove sezone u svim takmicenjima u ligama petice.

avatar
Saturday, 29.09.2018
21:00

Bicemo Sampioni,samo nam je Siti pretnja,ovi nisu nasa klasa,ove dve utakmice pokazale od punog potenciala smo na 60-65% svega,cekaj NG,da vidis ludilo kad krenemo.

avatar
Kolos
Saturday, 29.09.2018
21:29

Dodaj i Liverpul, opusti se.

avatar
Saturday, 29.09.2018
20:32

Bod je najrealni,ovo je sut iz ocaja suvi list/streal uslo jbg,ali pokazatelj da je Liverpul previse naduvan za titulu u ove dve utakmice,olako su proglaseni za Sampiona mada terace se to u troje Siti,Celzi i Liverpul.

avatar
Red blood
Saturday, 29.09.2018
20:45

Pa zar nisi govorio da ako Liverpul uzme titulu ti ne gledas fudbal narednih 5 godina?!A sad su odjednom kandidati?!I nemoj se sprdati pa spominjati onu utakmicu u kupu..igrali su i jedni i drugi sa sasvim nekim drugim igracima.A i tad je jedan potez odlucio.A Liverpul je po svemu vidjenom i stvorenom morao gol dati ranije.

avatar
äxwell
Saturday, 29.09.2018
20:54

Ako nista pokazali su mentalnu snagu i bez napadacke trojke su danas nadigrali Celski i odnjeli kuci bod sa Bridza..Uz bolju statistiku!! :P

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 29.09.2018
20:30

Znao sam cim sam vidio Staridza da ce dati gol,prosto znas sta ce biti,Kepa nista nije mogao,vadio je sto je bilo moguce. Po prikazanom realan bod iako ostaje zal za 3 boda koja su morala ostati na Bridzu. Moses je najbeskorisniji igrac u istoriji Celsija,nije ga smio ubacivati nikako njegove prodate lopte su vjerovatno i dovele do izjednacenja inace da nije uporno pokusavao a uporno gubio lopte,vjerovatno ne bi ni doslo do tog suta,odbrana idalje na momente papirna a Luiz se popravio ali idalje nije kako treba. Pozitivna stvar je da Sari zna da promjeni taktiku i da ne igra na posjed,samo se nije sprovelo u djelo na kraju ista meta isto odstojanje

avatar
NikkiCFC
Saturday, 29.09.2018
20:30

Steta uvek kad primis gol u 90. minutu pogotovo ovako ali sta je tu je, morao je Azar onim zicerom da resi utakmicu. Najveca briga je sto nemamo napadaca koji ce da da gol. 18 golova ove sezone, samo jedan dosao od 2 nasa napadaca. Da je igrao Pedro mislim da bismo dobili ali ok Sari ne radi ni 2 meseca vec je napravio fenomenalan posao moze da bude samo bolje Liverpul i Siti su izgradjeni projekti vec. Sledece nedelje igraju Liverpul i Siti tu predvidjam remi tako da na reprezentativnu pauzu svi idemo sa po 20 od 24 boda. Bice jako zanimljivo prvenstvo.

avatar
krsta94
Saturday, 29.09.2018
20:32

Zicer do kojeg je doslo preko smrdljivog dodavanja

avatar
BaneLFC
Sunday, 30.09.2018
01:12

Tačno tako, a vi što ga pravdate ste izgleda zaboravili situaciju kad je u prvom poluvremenu TAA izveo udarac a sudija ga vratio (i to pred golom Čelzija)

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 29.09.2018
20:47

Do dodavanja doslo zbog nepaznje zadnje linije Liverpula,jel smrdljivo dodavanje onda bilo i za gol Azara a i za onu sansu Vilijama onda?

avatar
NikkiCFC
Saturday, 29.09.2018
20:43

Prekrsaj na sredini terena. Zvizduk za faul je istovremeno zvuzduk za nastavak igre... Bolje bi bilo da se igraci Liverpula vise fokusiraju na fudbal nego na simuliranje i sudije.

avatar
Antihepi
Saturday, 29.09.2018
20:32

То и јесте ваш проблем,све зависи од Азара. Кад он не игра,не игра цео тим. Без љутње.

avatar
1 9 0 5
Saturday, 29.09.2018
20:29

Ovaj Staridz jos 38 puta da sutne iz iste pozicije ne bi pogodio. Nema veze idemo dalje! CFC!

avatar
Емил Хески
Saturday, 29.09.2018
20:38

Ocigledno nisi upoznat sa likom i delom Danijela Staridza.

avatar
xman
Saturday, 29.09.2018
20:42

nemoj biti siguran, svaki njegov sut iz one pozicije je blizu gola..pa i u kupu je pogodio precku

avatar
Brat_Felix
Saturday, 29.09.2018
20:29

Od kad je Shaqiri usao krenuli su da igraju bolje, mnogo bolje odigrao nego Salah steta sto nije dao gol za 1-2. Hazar dobar ali ko je lud za njega da da 222mil

avatar
_mladen_
Saturday, 29.09.2018
20:33

Nije tacno, kada je usao Keita, poceli su da igraju. Do tog trenutka su preskakali sredinu.

avatar
Brat_Felix
Saturday, 29.09.2018
20:53

Tako je, cujem Real i Barsa odma traze Keitu da dodje kod njih da i oni ne preskacu ahahahahah

avatar
Red blood
Saturday, 29.09.2018
20:47

Azar po vidjenom ove sezone vredi 500!!!

avatar
Marco Popovich
Saturday, 29.09.2018
20:29

Koliko ovaj Staridz vise nego zasluzeno treba da ima isti tretman kao Milner i napadacka trojka..... A sto se onog Secerija tice,samo moze za neke kup utakmice...

avatar
Lucifer
Saturday, 29.09.2018
20:29

Kakva utakmica i kakav derbi, ovo je tekma s napadacki orijentisanim trenerima s normalnom dozom opreza da se ne izgubi utakmica, mislim da je ovako i najrealnije! :) pozz Plavcima a i Redsima..

avatar
Los Vikingos
Saturday, 29.09.2018
20:28

Kakav gol Staridza auuu golcina!!!

avatar
Carina_11303
Saturday, 29.09.2018
20:28

Saberi oduzmi šanse, najpošteniji rezultat. Bolno je što je ni iz čega gol, ali dobro i to od ovog polupismenjaka koji nam je u tri dana dao dva gola, a smem opkladu sa bilo kojim čovekom sa sajta da neće dati više od 4 do kraja sezone.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 29.09.2018
20:28

Toliko hvaljeni Liverpul jedva spasao zivu glavu, Alisonu spomenik da dignu. Salah uzasan, Saciri vise pokazao od njega. Bar nece ovi njihovi plakati po sajtu.

avatar
krsta94
Saturday, 29.09.2018
20:34

Imate vi srece sta je sve Salah promasio zato bolje cuti.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 29.09.2018
21:40

Sta je promasio? Lik se ne sastavlja gresi i dodavanjima, gubi lopte, salje na tribine, Saciri vise pokazao od njega.

avatar
Saturday, 29.09.2018
21:02

Vilijan i Azar dva zicera,Salah samo jedan....toliko

avatar
_mladen_
Saturday, 29.09.2018
20:34

Sad ces ti meni reci da je ovaj tvoj komentar realan? :)

avatar
Stevan Mikša
Saturday, 29.09.2018
20:27

Kad se samo setim da je Morata uslovljavao povratak u Real garantovanim mestom u prvoj posravi.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 29.09.2018
20:39

Morata uopste nije lose odigrao nekih pola sata sto je bio na terenu

avatar
LUZERPOOL
Saturday, 29.09.2018
20:45

hhhhhhhhahahahaha

avatar
Savoa
Saturday, 29.09.2018
20:27

Klop je lud pa kako Keita ne igra od pocetka umesto Hendersona, a najbolji je za ovakve meceve. Staridz doktor, Salaha ce krenuti kad bude trebalo. Azar doktor nema sta mada se Alison lose postavio. Liverpul malo bolji ali realan rezultat.

avatar
äxwell
Saturday, 29.09.2018
20:44

Do sada Keita nije davao razlog da bude starter, ali u ovom dvomecu protiv plavaca je pokazao da je potpuno spreman za PL i prvi tim..Fabinju fali jos par utakmica al Keita je spreman, i to mi predstavlja veliko olaksanje..

avatar
Savoa
Sunday, 30.09.2018
10:07

Rutinski smo dobijali meceve u kojima je Keita bio starter sa Milnerom i Wajnaldumom. Henderson je za meceve protiv najjacih ekioa Evrope koji dominiraji u svojim ligama, gde je presing najvazniji.

avatar
EmeryArs
Saturday, 29.09.2018
21:55

Volio bi da mi neko pojasni za sta sluzi Henderson , osim za vracanje lopte unazad , i ako je ko primijetio kad pokusa dodat loptu naprijed odmah pogrijesi il je prejaka il presijeku

avatar
Roči Salamanka
Saturday, 29.09.2018
20:27

Ok bilo je sansi da se zavrsi utakmica mirno i zbog toga je Celsi kaznjen,mala zamerka Sariju zbog def pristupa u drugom poluvremenu ali takav tempo sa liverpulom tesko je shvatam.Kepa je odradio svoje,odbranio sta je mogao,kod gola Staridza malo zaspao ali svima se to desava i da dodam da mi je jako drago zbog Staridza,sta je sve prosao u karijeri ako ga zaobidju povrede moze biti makar malo onaj stari,Podela bodova,korektan rez i idemo dalje #CFC

avatar
äxwell
Saturday, 29.09.2018
20:27

Opet ih nadigrali i opet se ispromasivali momacki...Opet trebali bi biti zadovoljniji bodom nego Celzi. I na kraju sa klupe Dani Staridz vec zabio gol sezone! Kad nece stopostotne onda hoce projektili van 16ca..Sve u svemu,sjajna utakmica, bod zlata vrijedan, ostaje zal za promasajima ali ova kontrola tokom citave utakmice i dominacija definitivno ohrabljuje..

avatar
Saturday, 29.09.2018
20:43

Decko Celzi jos nije ni blizu Sarijevog fudbala,a Luzerpul smo vec prekinuli seriju pobeda na njihovom stadionu,tako i u PL,toliko o vama....

avatar
äxwell
Sunday, 30.09.2018
08:33

Ma sta nije! 80% tima je sastavljeno od igraca koji su osvajali PL! Srecom po tebe Salah nije imao svoj dan juce! Zasluzili ste poraz juce al nema veze..Ostali ste iza nas, gdje i zasluzujete biti.

avatar
brekbaCh1
Saturday, 29.09.2018
20:45

Nadigrali ? Citam deset komentara Redsa, svi kazu da je realan rezultat, oba tima imala sanse. Ovaj kaze nadigrali, a jedva bod izvukli. Toliko o tvojoj objektivnosti.

avatar
Gorčilo
Saturday, 29.09.2018
20:27

Au kakav gol Staridža. Igra brine. Protok lopte loš. Firmino, Mane i Salah loši. Veoma loši. Dodatno brine što prave neke početničke greške. Mora i može to mnogo bolje.

avatar
_mladen_
Saturday, 29.09.2018
20:35

Nisu oni toliko losi, koliko ne mogu da se povezu sa ovim iz sredine. Cim je usao Keita, povezao ih je i bilo je bolje. Lose je Klop postavio utakmicu...

avatar
CZYNWA
Saturday, 29.09.2018
21:00

Sredina je problem, jer kao da ne postoji. Prevara od kapitena je igrac manje.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 29.09.2018
20:45

I ja mislim da vam je sredina najveci problem. Kad pogledas najgori iz nase trojke Kante-Zorzinjo-Kovacic je bolji od najboljeg iz trojke Vajnaldum-Milner-Henderson i to za klasu, dve.

avatar
Seva7
Saturday, 29.09.2018
20:26

Dobra utakmica, hazard imao priliku resiti utakmicu, nazalost nije ali imao je i liverpul dobre sanse i x je realan mada naravno sobzirom da je celzi vodio ne mozemo biti zadovoljni bodom

avatar
Kralj Stiven
Saturday, 29.09.2018
20:26

Mozda i realan rezultat,ali ja licno nisam zadovoljan s obzirom sta su nasi promasili.Azar definitivno prvi na listi najomrazenijih igraca trenutno mislio sam da niko nece skinuti Vardija i Bolasija,a i ne mogu da verujem da ga se toliko boje da beze od njega kada ima loptu,udji mu u noge pa sta bude :D Salah ocajan definitivno ne moze da se sastavi,pokusava nesto,ali samopouzdanja u debelom minusu sto se videlo po prva dva suta,a to prosle godine zavrsavalo u samom vrhu mreze.Strasan gol Staridza i partija Alisona

avatar
xman
Saturday, 29.09.2018
21:26

Ne mogu da se slozim sa ovim sto si napisao..prvo, mislim da je Liverpul(imao 4 sanse za gol) zasluzio pobjedu vise od Celsija(imao 2 sanse za gol), jedini razlog sto to niko ne navodi jeste to sto su veci dio utakmice gubili. Drugo, niko se ne plasi Azara, problem je sto je vrhunski tehnicar pa jos i prebrz, jednostavno ne smijes ni da mu udjes u noge, jer ce da pobjegne, pa dobijas ili karton ili te prolazi, ako ga ne fauliras. I na kraju, daleko od toga da je Salah ocajan, stalno je u sansama, prijeti, proigrava, ima ideje, jedino sto nedostaje u odnosu na proslu sezonu su golovi, a i to ce doci. Sportski pozdrav!

avatar
Wizard08
Saturday, 29.09.2018
20:26

Jedna muska utakmica,dve veoma ozbolj e ekipe celsi koncentrisaniji i to je moglo da odluci utakmicu bod koji verovatno sa ovakvim razvojem situacije vese odgovara nama ,ali bod na obe strane najrealniji

avatar
Red blood
Saturday, 29.09.2018
20:25

Sari je dobio Klopa na taktickom planu.Visok presing i teranje protivnika da Alison ispucava loptu koju Liverpulovi napadaci fizicki slabiji ne mogu da prihvate.I pored toga je bilo sansi,od pocetka sezone je zavrsnica slabiji deo igre.Salahov daleko najslabiji mec u Liverpulu.Ali sta ono kazu..Vrhunski timovi i sa slabijom igrom ostvaruju povoljan rezultat.Staridz i Azar se takmice ko ce postici lepsi gol.I pitanje za Nikija..sta cemo sa posedom lopte?

avatar
_mladen_
Saturday, 29.09.2018
20:38

Brate ja ne znam sta ste vi gledali... Klop je pogresio sa ovom trkackom sredinom gde nemas jednog igraca koji ce povezati odbranu i napad. Salah je jedini nesto pokusavao i sve sanse su dolazile preko njega. Ovo je verovatno njegova najbolja utakmica, nije bilo netacnih pasova i losija zavrsnica.

avatar
_mladen_
Sunday, 30.09.2018
01:05

Salahu na ovom mecu je falila samo zavrsnica, ostalo je sve islo preko njega. Koliko je puta on povezivao upravo tu igru, tako sto se promuva i odigra neki dupli pas. Nije gubio loptu, ucestovao je u igri, sve vece sanse su isle preko njega. Nemam ja nista protiv kritike Salaha, sta vise ja sam rekao da bi trebalo malo na klupu da ide nakon utakmice sa PSG - om, ali meni je on veceras bio sasvim solidan, cak mnogo bolji od Manea i Firmina, koji se nisu videli. Sredinu su preskakali jer je nisu ni imali, pojeli su je Kante, Dzordzinjo i Kovacic. Sve do ulaska Keite koji ih je razdrmao i poceo da se uvlaci imedju redova njihove odbrane i njihove sredine. Milner mnogo los, Henderson je Henderson, a Vajnaldum je jos i bio najbolji i njega bih ostavio na terenu. Isti problemi su se javljali kao prosle sezone sa ovom sredinom, valdja je zato kupovao Keitu i Fabinja, red bi bio da pocne ih koristiti.

avatar
Red blood
Saturday, 29.09.2018
20:54

Salahova najbolja utakmica?Sad ja ne znam sta si ti gledao.Cak sta vise..ja ne znam da je ista dobro uradio.Kada igra dobro,hvalimo ga..ali nista nije lose u tome da se napise realna kritika kad odigra slab mec.Vezni red gotovo nije ni dobijao loptu,jer su golma
I stoperi ispucavanjima preskakali igru.Ono sto Liverpul pod Klopom nije radio nikar.Ajde jos jednom obojica pogledamo snimak..pa se mozda usaglasimo oko neceg.

avatar
krsta94
Saturday, 29.09.2018
20:25

Kada se pogleda sta smo sve promasili i zasluzen gol,a ako ce mo iskreno realan rezultat.Celsi je isto imao dobre sanse,ali se sada vidi sta znaci dobar golman.Poslednjih 30 min. su stalno vracali loptu unazad da bi oduzeli sto vise vremena,ali eto mozda ima se to obilo u glavu.Dobar mec,samo nzm ko je trenutno gori Saciri ili Salah.Nzm da li je tacno da hocemo da dovedem Gecea ako neko zna nesto?Plasi me trenutno siti trgli u se malo poceli opet da daju brdo golova.Prvo dolaze nama pa ce da vidimo stce da bude.Samo napred YNWA!

avatar
Садио Ма(ли)не
Saturday, 29.09.2018
20:25

Задовољан резултатом, бод на Бриџу је супер. Данијел Стариџ- не зову га џаба навијачи доктор иако је у већини случајева био обрнуто, али не у фудбалском смислу!

avatar
Kajzer
Saturday, 29.09.2018
20:25

Sve u svemu postena podela bodova, najvise profitirao City, golmani izvukli ekipe pogotovo Alison. Wilijan ocajan, a svezeg Mozesa prestize ko od sale izmoreni Milner.

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 30.09.2018
14:26

Jesi video kako brani Kurtoa u madrilenju?Pa pobogu zasto kod nas tako nije branio....

avatar
Kajzer
Sunday, 30.09.2018
22:12

Nisam gledao, bitno mi je sad samo kako brani Kepa i Cabaljero.

avatar
_Goran_
Saturday, 29.09.2018
20:25

Odlicna utakmica, na osnovu sansi i jednih i drugih ovo je ipak najkorektniji rezultat. Staridz majstor, svaka cast. Nadam se da su povrede proslost i da ce makar donekle vratiti formu iz sezone 2013/14. Vreme je za Keitu u prvoj postavi i Hendersona za klupu.

avatar
äxwell
Saturday, 29.09.2018
20:57

Ne vraca se vise ona brzina i agilnost! Sada realno covjek vise ne moze trcati i ove role sa klupe mu pasu kao i nama! I on i Shaq sa klupe zlata vrijede..

avatar
conecorleoneRM
Saturday, 29.09.2018
20:25

Staridz da nema problema sa povredama bi bio jedan od boljih napadaca PL.

avatar
_mladen_
Saturday, 29.09.2018
20:24

Na kraju mislim da je ovo realan rezultat. Klop je totalno lose usao u ovaj mec, ako je vec kupio igrace, zasto uporno igra sa istom sredinom od prosle sezone. Trebao je poceti sa Keitom i nikako nije trebao menjati Salaha koji je bio pretnja ceo mec. Sve u svemu nije lose, idemo dalje...

avatar
xman
Saturday, 29.09.2018
21:29

potpuno se slazem, mislim da je Keita spreman da zamijeni Hendersona u prvoj postavi..ne znam tebi, ali meni, jedan od ljepsih detalja sa utakmice je traka na Virdzilovoj ruci

avatar
_mladen_
Sunday, 30.09.2018
00:59

Bukvalno, to je on osto svi cekamo, dan kada ce ovog Hendersona zakucati za klupu i Van Dajk postati kapiten. Ovaj mec bi bio mnogo bolji sa Keitom, jednostavno Liverpul nije imao sredinu povezanu, previse dugih lopti ka Salahu, koji je jedini pokusavao da poveze nesto i imao sanse. Mane i Firmino jako neprimetni... Steta sto Salahu fali taj zavrsni udarac, inace je poceo sve bolje da igra.

avatar
Normal one
Saturday, 29.09.2018
20:24

Salah skroz van form ,a stalno se igra na njega.Saciri promasuje nemoguce.Na kraju nas Staridz vadi golcinom.Keita mora od pocetka umesto Hendersona.Alison je bio sjajan.Ovo je po prikazanom najpravedniji rezultat ja sam zadovoljan bodom ali nikako igrom,Siti na Enfildu mora da se pobedi.

avatar
Ulquiorra Cifer
Saturday, 29.09.2018
20:24

E ovo je derbi, fenomenalan mec, a boga mi I golovi, steta sto nismo pobedili mada kako god da se zavrsilo ne bi bilo nezasluzeno. Hvala Sari.

avatar
razzorNo1
Saturday, 29.09.2018
20:23

plastikooooooo poklonite se ovom covjekuuuu kakavv gollllllllll ovo se vidja rijetko huhhhhhh kakva golcinaa

avatar
BratCescFabregas#4
Saturday, 29.09.2018
20:37

A gde vam je Egipatski Messi? Hoćete li i dalje pričati da je bolji od Hazarda...HAHA

avatar
brekbaCh1
Saturday, 29.09.2018
20:37

Dete, idi uci, mani se ovoga.

avatar
Bambulica
Saturday, 29.09.2018
20:23

Proojektiilii :-)))

avatar
razzorNo1
Saturday, 29.09.2018
21:58

kapica se nije nadala