Golčina Raula Himeneza, Vulvsi ispustili pobedu!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 25.10.2020.
19:25
Izvor: Sportske.net

Čudna utakmica, Vulvsi imali sve u svojim rukama, presudio rezervista sjajnim slobodnjakom...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Vulverhemptona i Njukasla remizirali su rezultatom 1:1 (0:0) u šestom kolu Premijer lige.

Vulvsi su poveli golom Raula Himeneza u 81. minutu, imali su pobedu u rukama, ali je Džejkob Marfi iz slobodnjaka postavio konačnih 1:1 u 89. minutu.

Vulvsi su i ove godine sjajna, tvrda, domaćinska ekipa - negostoljubiva prema svim rivalima.

Nuno Espirito Santo je ponovo sjajno postavio svoj tim, Njukasl je bio bezopasan, ali je opet samo jedan gol bio dovoljan za pobedu.

I dugo su ga čekali domaći, Podense je bio najopasniji u prvom delu igre, imao je opasan udarac sa distance, ali je Darlou bio na mestu.

Vulvsi su nastavili strpljivo i postepeno da lome rivala, Santo je napravio tradicionalnu promenu, uveo je Adamu Traorea umesto Podensea kada je trebalo probiti po boku i gol je visio u vazduhu.

Nakon još jednog pokušaja Neta sa distance, usledio je jedan neodbranjiv u režiji Raula Himeneza. On je u 81. minutu bio na pravom mestu posle jednog odbitka, usledio je sjajan volej sa 20 metara pravo u malu mrežu - 1:0.

Delovalo je da Njukasl neće uspeti da postigne gol "do sutra", ali smo još jednom svedočili tome da u ovoj sezoni možemo svemu da se nadamo.

U 89. minutu, Džejkob Marfi, uvideo je loše postavljen živi zid i prevario Ruija Patrisija, udarcem u prvi ugao.

Vulvsi imaju za čim da žale, Njukasl je imao dva udarca, dao je jedan gol, dok su domaći imali čak 16 pokušaja i tri u okvir gola... 

Baner
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke