Gol nedelje pao na "Sent Merisu", Soton bolji od Vest Broma!

Autor: Nikola Miloradović
subota 21.10.2017.
20:28
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Sautemptona upisali su trijumf u devetom kolu Premijer lige.

Beta/Andrew Matthews/PA via AP
Beta/Andrew Matthews/PA via AP

Povezane vesti

VBA je poražen na "Sent Merisu" rezultatom 1:0 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo golova, Soton je bio nešto bolji rival, a zabeležena je povreda kapitena gostiju Džonija Evansa, kog je u 32. minutu zamenio Niom.

U nastavku, "Sveci" nastavljaju sa boljom igrom, imali su loptu daleko više u svojim nogama, bili su opasniji rival, ali nisu uspevali da probiju bedem Pjulisove ekipe.

Ipak, Sofijan Bufal uzima loptu na 40 metara od svog gola i kreće u napad. Sve fudbalere protivničke ekipe koji su mu se našli na putu ostavio je u prašini, fantastičnim driblinzima se sve više približavao golu gostiju, namestio se na udaraca na ivici šesnaesterca i pogodio mrežu Fostera za 1:0. Jedan od najlepših golova u Premijer ligi ove sezone, fantastičan prodor Marokanca o kom će se još dugo pričati.

Pogledajte kako je to izgledalo.



Do kraja nije bilo promene rezultata, Sautempton je nakon ovog trijumfa došao do 10. mesta na tabeli, imaju 12 bodova, dok je VBA sada 13. sa dva boda manje. Treba napomenuti da je Dušan Tadić na terenu bio do 81. minuta, kada ga je zamenio upravo strelac pobedonosnog gola Bufal.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke