Godinu dana kasnije, Azar najveće pojačanje Reala!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 07.06.2020.
08:50
Izvor: Sportske.net

Belgijanac se vraća u pravom trenutku.

Real Madrid/Twitter
Real Madrid/Twitter

Povezane vesti

Pre tačno godinu dana, 7. juna 2019. godine, Real Madrid je ozvaničio transfer Edena Azara iz Čelsija za 100 miliona evra.

Očekivalo se da Azar momentalno "obuje" kopačke Kristijana Ronalda, ali je zbog problema sa povredama, ove sezone odigrao tek 15 uktamica uz skromni učinak od jednog gola i pet asistencija.

Ipak, Azar se posle višemesečne pauze zbog povrede stopala, vratio u pogon i "eksplodirao", tako pišu madridski mediji, koji iz prve ruke svakodnevno prate pripreme Reala pred nastavak sezone.

Zinedin Zidan je juče od 19.30 zakazao generalnu probu, u istom terminu kada će Real naredne subote dočekati Eibar, a igrači su čak igrali u originalnim dresovima, kao da je prava utakmica.

Glavna vest je da je Eden Azar pravio čuda po terenu, te da su mnogi njegovi saigrači konstatovali da će biti ključan u preostalih 11 utakmica do kraja sezone.

"Belgijanac je kao motor. Trenira kao da se ništa nije dogodilo. Srećan je, pokušava razne stvari i sve mu polazi za nogom. Biće od ogromnog značaja u nastavku borbe za titulu i revanš sa Mančester Sitijem u Ligi šampiona
", navodi As.

Zaključak je da bi Azar tek posle godinu dana, u preostalih minimum 11 utakmica, mogao u potpunosti da opravda uloženih 100 miliona evra i da je novi lider i vođa ekipe Zinedina Zidana.

Vredi istaći još jednu veliku vest, a to je da je na ovoj probi potpuno spreman bio i Marko Asensio, koji se vratio posle propuštene čitave sezone zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata.

Spremite se, Real će biti mnogo jači tri meseca kasnije, Barsa ima dva boda više, dok Siti ima gol prednosti iz Madrida (1:2). Real sada ima Edena Azara.

Baner 7

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Monday, 08.06.2020
09:22

Siti će ih ubiti, a za titulu možda i imaju šanse jer Barsa igra promjenljivo.

avatar
Mirjevac
Sunday, 07.06.2020
12:40

Nije valjda da se probudio nakon godinu dana? Petnaest utakmica jedan gol, a stigo ko golgeter! Jovic ima bolji uvinak, manje utakmica odigrao id Hazara a postigo dva gola! Hatar 100 miliona a jedan gol, Jovic 60 miliona dva gola bogami bas su se otplatili“ realu!

avatar
GoHardV3
Monday, 08.06.2020
13:18

800 miliona na Kutinje, Grizmane, Dembelee i slicne a ne moze se sutnuti na gol u el klasiku :D

avatar
Mirjevac
Wednesday, 10.06.2020
21:48

Nisi dobro obavesten, milijardu je barca platila? Prvo Gizman 9 gola postgo i negde oko 11 asistencija, a placen koliko i Hazar, Grizman je kupljen od novca sto je barca prodavala igrace, prodala rusima onog brazilca kojeg je dovela iz francuske, prodala tri igraca Evertonu, prodala nekoliko igraca Valenciji i Betisu, vise igraca je dapa na pozalmicu, tako da se barca za Grizmana nije potrosila! Kutinjo, Dembele, su kupljeni za pare od Nejmara, i tu se barca nije potrosila, i barca je prodala nekoliko igraca i sad ima da proda vise igraca, a njeni igraci su cenjeni i trazeni! Za real sam samo naveo Hazarai Jovica, a ima iih mnogo vise kojji su promasaj, real je morao iz dzepa da vadi i da placa, barca je prodavala i kupovala, tu je razlika! Ali sami da napomen, Dembele je punio real, tako isto Grizman, i Kutnjo, daok ovi realovi nisu punili barcu i tu je velika razlika!