Glavobolja za Alegrija pred 'odsudne' mečeve

Autor: Lazar Mitrović
ponedeljak 08.02.2016.
13:59
Izvor: Sportske.net

Italijanski stručnjak ima kadrovske probleme pred najvažnije mečeve u sezoni.

Beta/AP Photo/ Massimo Pinca
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Italijanski šampion će, u narednom periodu, odigrati odlučujuće mečeve u borbi za trofeje.

'Staru damu' očekuje duel protiv ekipe Bajern Minhena, u okviru Lige šampiona, ali i meč protiv Napolija, koji bi mogao da odlučujući u borbi za osvajanje Skudeta.

Bavarski klub će u ovaj dvomeč ući desetovan, zbog ovreda nekoliko ključnih fudbalera, ali i klub iz Torina ima velikih kadrovskih problema.

Prethodno je objavljno da je, Martin Kaseres, zbog teške povrede Ahilove tetive završio karijeru.  Urugvajski fudbaler je bio zamena za Đorđa Kjelinija, koji je zbog povrede propustio nekoliko prethodnih mečeva.

Iako su se u taboru Juventusa nadali da bi iskusni italijanski štoper mogao da bude spreman, on će najverovatnije propustiti najvažnije mečeve u sezoni.  Videćemo kako će ekipa Masimilijana Alegrija nadoknaditi izostanak komadanta odbrane.

Sa druge strane, Sami Kedira se uspešno oporavlja, pa bi mogao da bude na raspolaganju u narednom periodu, dok je još uvek nepoznata sudbina Marija Mandžukića, i njegovi nastupi su pod znakom pitanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 08.02.2016
15:14

E pa dragi nas Rugani imat ces priliku dokazati da si pravi stoper

avatar
Juventus Torino
Tuesday, 09.02.2016
00:43

ja mislim da je ovo samo patka i da ce chiellini igrati

avatar
juvealexx
Monday, 08.02.2016
15:14

na "muci" se poznaju junaci, bilo je i gorih situacija kad nam nije igrao kompletni vezni red, izostanak chiellinija je gubitak ali nije nenadoknadiv, tu su barzagli, bonucci, u Lp svakako igramo u formaciji 4-3-1-2 , dok u serie A chiellinija može zamjeniti rugani u formaciji 3-5-2