Glavno pitanje na Etihadu - Do kada će Pep najkasnije ostati u Sitiju?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 31.10.2017.
12:28
Izvor: Sportske.net

Stigle informacije iz pouzdanih izvora.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Pep Gvardiola će uskoro početi pregovore sa klubom oko potpisa novog ugovora, potvrdio je dobro obavešteni novinar Skaj sporta Giljem Balag.

On je iskoristio svoje insajderske informacije da prenese pouzdanu vest, jer je napisao biografsku knjigu o Kataloncu - "Pep Gvardiola - Pobeda na drugačiji način".

"Kako stvari stoje, pošto Pep ima još samo godinu dana ugovora do isteka svog trogodišnjeg koji je potpisao po dolasku, gotovo je nezamislivo da ne produži saradnju. Iako još uvek nije bilo govora na tu temu, uprava Sitija dobro zna Pepov način funkcionisanja, odnosno da uvek na kraju sezone pregovara o novom ugovoru", rekao je Balag i dodao:

"Produžetak saradnje na još dve godine je gotovo nezamisliv, pošto Pep to nije radio ni za vreme svoje vladavine u svojoj Barsi. Najverovatnije je da će na kraju sezone produžiti ugovor, koji mu ističe 2019, na još godinu, odnosno do juna 2020", rekao je Balag.

Inače, Pepov Siti melje ove sezone, lider je na tabeli Premijer lige sa pet bodova više od Mančester junajteda, a ukoliko u sredu remizira sa Napolijem, obezbediće plasman u osminu finala, dva kola pre kraja grupne faze Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Berba9
Tuesday, 31.10.2017
17:53

Nisam ga prije nesto postovao, ali sam se predomislio, on jeste trener koji moze samo da ekipe s odlicnim igracima vodi, ali je i jedan od rijetkih koji izvuci maksimum iz tih odlicnih igraca, neki ce reci da mu treba puno novca za uspjehe i to jeste tacno. Murinjo i ostali isto tako trose ogromne pare pa pogledajte na kako igra tih ekipa izgleda i kakvi su rezultati

avatar
Mino Rajola
Tuesday, 31.10.2017
14:41

Ako ulože još 700-800 miliona £,nmoći će do polufinala LŠ. Šalu na stranu, Real je u fazi prekomponovanja, Barsa nema taj kvalitet zbog odbrane (ne treba ih otpisivati), Bajern je izraubovan, mogli bi daleko ove godine ukoliko ih zaobiđu povrede. Volio bih da se u nokaut fazi susretnu sa PSG-om za koga važi sve isto, mada mi ni Emeri ne uliva poverenje. Juve uvek digne formu na proleće. Ako se smire u Realu, opet je favorit.

avatar
Stefan Išizaki
Tuesday, 31.10.2017
14:37

Dobro igra Siti pod njegovim vođstvom.