Gest Bakajoka nakon meča razbesneo Sergeja i drugove, nisu to maniri šampiona!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 14.04.2019.
10:36
Izvor: Sportske.net

Ovo mu nije bilo potrebno.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan je juče u derbiju italijanske Serije A uspeo da savlada Lacio minimalnim rezultatom i tako se približio toliko željenom plasmanu u Ligu šampiona.

Puno bure se podiglo i tokom meča, ali tenzija je dostigla vrhunac nakon poslednjeg sudijskog zvižduka zbog nepromišljenog poteza Kesija i Bakajoka.

Naime, tandem "Rosonera" je otišao do navijača sa dresom Aćerbija pokazivajući ga kao trofej što je razbesnelo mnoge u Rimu. Brzo je reagovao Kutrone koji je videvši to sklonio dres i opomenuo saigrača

Čitava pozadina toga bile su reči fudbalera Lacija pre utakmice da je individualni kvalitet na strani njegovog tima, kao i da Milan nema šta da traži.

Bakajoko se na kraju izvinio, ali nema sumnje da nas čeka mnogo uzbuđenja za deset dana kada se isti timovi sastaju u revanšu polufinala Kupa Italije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncle Fester
Sunday, 14.04.2019
14:45

Meni se gest svidio i shvatam ga kao dobru salu ali danas je problem sto se od svega pravi incident na nivou rasnih napada i slicno, danas ne smijes ni Uaaaa da uputis nekome ko je tamne boje kože a da to ne izazove kritike da ste rasista. Momci su se danima prozivali preko instagrama i sala je zavrsena na ovaj navin i to je to, nema vise mjesta polemici, Scerbi je tvrdio da je svaki igrac Lazija bolji od svakog igraca Milana i pokazao je na terenu da to nije tako i normalno je da ga zezaju zbog toga

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 14.04.2019
12:56

timovi su se prepustili bzvze naboju....i pre meca i nakon meca...ovo je nesto sto se negde moglo i ocekivati....slika iz svlacionice pokazuje da lik drzi dres na butini i sedi u gacama,...realno svi su u gacama tamo...jedino sto je napisao 1:0 my friend :D eto...a sve kao replika ovome kad je rekao da su oni bolji dosta. Ma smirice se to kroz par sati....nece trebati vise...a mozda nam ni SMS sad ne dodje (dao bog)

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 14.04.2019
11:06

https://www.youtube.com/watch?v=5Zq9NN2RZLk&fbclid=IwAR1_mWHZR4UcAJURS_iKCKCPBI4e1dtC31le55sXtKC9LxMQLr02T2V9zpw&app=desktop

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 14.04.2019
11:05

Nije zbog toga izbila tuca, samo bez zamene teza. Ne mogu da verujem da je ovo uradio jer ga je smekerski iskulirao i spustio onim odgovorom na Tviteru i sad je samo trebao da poentira, ali, na bitno drugaciji nacin.