Gde ste sada kritičari Paulinja?

Autor: Boban Filipović
subota 18.11.2017.
19:14
Izvor: Sportske.net

Mnogi su kritikovali upravu Barse što je dovela Brazilca iz kineske lige, ali ako se po jutru dan poznaje ovaj vezista je odlično pojačanje.

Beta/AP Photo/Andre Penner
Beta/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Valverde je danas ostavio Paulinja na klupi za rezreve na utakmici 12. kola špnaskog šampionata protiv Leganesa, pružio mu šansu da odigra poslednjih pola sata, a on mu se odužio veoma dobrom partijom.

Samo što je Brazilac ušao u igru umesto Inijeste, Luis Suarez je postigao drugi gol na utakmici, duplirao prednost Barselone i na taj način širom otvorio vrata pobede.

U poslednjem minutu regularnog toka utakmice Paulinjo je stavio šlag na tortu pogotkom za konačnih 0:3.

To je bio četvrti gol u Primeri ove sezone najboljeg fudbalera 'Karioka' u minulim kvalifikacijama za Mundijal koji će se dogodine održati u Rusiji, a podatak da je Paulinjo postigao više prvenstvenih golova od Realovog 'BBC' trija (Bejl, Benzema, Kristijano) je za rubriku 'Verovali ili ne'. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barcelonista
Sunday, 19.11.2017
15:45

Bogami sam i ja mislio da se sprdaju iz uprave i da su malo....na onu stranu kad su ga doveli :-). Ali covjek odlicno igra, daje golove, cvrst u odbrani, namjesta. Strasna kupovina nema sto. Pojedoh g**no u vezi ovoga fudbalera :-D

avatar
mladenq_
Sunday, 19.11.2017
01:57

Ja sam prvi komentarisao da je transfer imbecilan, msm ko ce normalan reci da je 40mil za lika koji ima 29god a koji je otisao iz Totenhema u Kinu dobar transfer, nemojte se zajebavati. Nek' sam vala docekao i da me neko pozitivno iznenadi.

avatar
Shang Tsung
Sunday, 19.11.2017
00:12

Sve je to lepo,ali je on rezerva,bio je na klupi i proti Atletika i protiv Bilba-a,pa i sad,a 2 poslednja gola dao kad je sve reseno.Ok je pojacanje,ali sad da je toliko odusevio...

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 18.11.2017
21:13

Lik daje golove,svaka cast treba dati gol iz prve ruke znam koliko je tesko...Al generalno njegova igra,defanziva i proigravanja su prosek...Mogu da nabrojim deset boljih zadnjih veznih na svetu bez problema...Svidja mi se njegova golgeterska forma i to kako se fino uklopio u Barsin sistem...Nadam se da ce ga forma drzati i u derbi utakmicama kad se bude lomilo mada i ovako da resava male tekme sa golovima je fenomenalno...

avatar
Bojan100
Sunday, 19.11.2017
00:40

Ako ti je Paulinjo bar za sada prosjek ( decko je odlican u Barsi ,a najbolji u Brazilskoj reprezentaciji odavno) , onda nemoj vise da komentarises iz prve ruke ,trebao bi da promjenis sport ,igraj hokej , BEZ UVREDE ali nije za tebe fudbal...ne da je dobar nego je za ovu Barsu tooop pojacanje za sad, svaki sekund je iskoristio ,a kad pogledam neke igrace koji se placaju po 60-70 miliona ,ovaj Paulinjo je do sad otplatio sve i jedan cent od onih 40 miliona koliko je placen! ! !

avatar
Heisenberg321
Saturday, 18.11.2017
20:56

A kako sam samo osetio da će u inat svima da se pokaže kao super pojačanje. :D

avatar
Lecter
Saturday, 18.11.2017
20:50

Ja sam ga prvi kritikovao.Pozitivno me iznenadio.Doduse videcemo kako ce igrati ligu sampiona posebno kada dodje nokaut faza i te jace utakmice.U prvenstvu se za sad bas dokazao.Steta samo sto ne igra u startnu postavu umjesto Rakitica koji je uz PIkea glavni problem.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 18.11.2017
20:36

nekako je ovo smesno...paulinjo igrao na svakoj utakmici za barsu a sa druge strane bejl propustio skoro sve utakmice,benzema bio povredjen skoro 2 meseca a ronaldo pauzirao 5 utakmica