Gde je Stojke? Hoćemo li ga videti na terenu do utakmice sa Velšanima?

Autor: Darko Mitrović
subota 08.04.2017.
15:33
Izvor: Sportske.net

Dobra partija u Gruziji očigledno nije nimalo uticala na trenera Notingem Foresta da našeg najboljeg golmana vrati bar na klupu za rezerve...

Screenshot, Youtube
Screenshot, Youtube

Povezane vesti

Nažalost, ništa novo ni danas...

Ovog popodneva igra se 41. kolo engleskog Čempionšipa, navijači Notingema su maltene i zaboravili kada je njihov tim ostvario pobedu, a danas će ova ekipa u jednoj od ključnih utakmica u borbi za opstanak dočekati tim Hadersfilda.

Iako bi Stojkovićevo iskustvo bilo od velikog značaja za ''Šumare'', trener Notingema ni ovoga puta nije računao na našeg čuvara mreže.

I danas je na golu Smit, na klupi Evtimov, pa se postavlja pitanje da li Stojković može da se nada promeni svog statusa i u preostalih pet kola, ili ćemo ga na terenu videti tek protiv Velsa u junu, u dresu našeg nacionalnog tima...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al(a)din
Saturday, 08.04.2017
19:49

Videcemo mi 4. golmana nekog nizeligasa u nacionalnom timu Srbije jos nekih godinu do tri

avatar
Djolo Djolo
Saturday, 08.04.2017
17:32

Ako ne brani u klubu ne moze da brani za reprezentaciju. Prosto i jednostavno. Videlo se i u par navrata protiv Gruzije da je nesiguran.

avatar
Saturday, 08.04.2017
17:27

Прво, где год да је и шта год се дешавало с њим у Нотингему мање је важно док је он тренутно сигуран на голу репрезентације, друго (поменуо сам то и раније) у репрезентацији су међу бољима они који у својим клубовима фактички и не играју! И што се тиче тога ко треба да буде на голу, свака част Рајку али нек се кали још мало, за 2 -3 године ће бити апсолутни број 1 и наше крштено решење у наредних 10 - 15 година!

avatar
Anderton
Saturday, 08.04.2017
15:54

Stojke batali to i vrati se u Partizan, super Kljaju :D ćemo valjda uvaliti nekome.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Saturday, 08.04.2017
15:44

Ili mozda necemo (ni) u junu, sta kazete na to?