Gde je stao u Humskoj, Bilbao nastavio na svom ''San Mamesu''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.10.2015.
22:20
Izvor: Sportske.net

Deveto kolo španske Primere kompletirano je u ponedeljak uveče ubedljivim Bilbaovim trijumfom pred svojim navijačima nad ekipom Sportinga iz Hihona.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Četiri dana posle trijumfa nad Partizanom u Ligi Evrope (2-0), ekipa Bilbaa večeras je u istom stilu nastavila i na domaćoj sceni.

Na svom ''San Mamesu'', Bilbao je u ponedeljak bio još ubedljiviji protiv Hihona i na kraju slavio rezultatom 3-0.

Treći trijumf ekipe Ernesta Valverdea ove sezone u Primeri najavio je Susaeta u 29. minutu, posle odlične akcije domaćeg tima i pravovremenog centaršuta Vilijamsa sa desne strane - 1:0.

Trinaest minuta kasnije, Vilijams je iznudio i jedanaesterac, Aduricov udarac sa bele tačke je zaustavio golman Alberto, ali se lopta odbila baš na nogu napadaču domaćih koji iz drugog pokušaja ne greši - 2:0.

Bilbao je silovito krenuo i u nastvaku, već u 47. minutu je Aduric pogodio stativu, a što nije iskoristio tada, jeste u 67. minutu, kada ga je Benjat Ečeberija sjajno proigrao, a napadač Bilbaa je snažnim i preciznim udarcem iskosa sa leve strane stavio tačku na ovaj meč - 3:0.

Bilbao se tako popeo na 12. mesto na tabeli Primere sa 11 bodova, a Hihon je ostao na 17. mestu sa devet osvojenih bodova.

Sve golove sa ''San Mamesa'' možete da vidite OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke