Gde je, šta radi ''Džigi'' Ninković? Da li je ovo najava boljih dana?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.01.2018.
10:42
Izvor: Sportske.net

Nekadašnja Partizanova velika nada danas igra u Seriji B, a posle još jednog kriznog perioda, juče je ponovo skrenuo pažnju na sebe.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Sigurno se sećate uz koliko emocija se popularni ''Džigi'' pre dve godine rastao sa Partizanom, klubom u kojem je ponikao i najavio veliki potencijal, koji nažalost nikako nije u kontinuitetu dolazio do izražaja.

Iz Humske se preselio na Apeninsko poluostrvo, u Đenovu, ali je najpre igrao šest meseci u Kjevu, da bi ove sezone kao pozajmljen igrač otišao u drugoligašku ekipu Empolija.

Kada je u dresu Đenove postigao onaj gol protiv Milana, krajem oktobra 2016, činilo se da će konačno zablistati punim sjajem, jedva smo čekali njegove naredne utakmice i zaista je u narednih nekoliko meseci bio standardan u Đenovi, pogađao je i protiv Peruđe u Kupu, pa Palerma u Seriji A, ali onda je usledila povreda posle koje opet nije uspeo da pronađe pravu formu.
Krajem prošlog leta usledila je selidba u Empoli, gde je do sredine novembra redovno igrao, ali je onda preseljen na klupu, pao je u drugi plan i na nekim od prethodnih utakmica ulazio je u igru tek na po minut, u nadoknadi vremena.

Ipak, juče je igrao nešto više, 17 minuta i to vreme je iskoristio na najbolji način. Bio je strelac u ubedljivoj pobedi njegovog tima na gostovanju ekipi Barija. Na stadionu ''Sveti Nikola'', Nikola Ninković je u 78. minutu postavio konačnih 4:0 za Empoli.

Sve golove sa ovog meča možete da pogledate u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miso Gajic
Monday, 29.01.2018
14:57

Da nema glave ,mozga, pokazao u više navrata .A sve je začinio onom svađom sa navijačima Partizana preko instagrama . Sve u svemu nikada ništa od njega, jer da bi postao i ostao dobar igrač pored velikog talenta , treba imati mozak ,stabilnost, i stalno raditi na sebi , a ont to očito nema i ne može.

avatar
nemam pojma
Sunday, 28.01.2018
16:55

Od sve te Partizanove talentovane dece, ne računajući Jovetića i Ljajića, najviše je postigao Jojić, koji je vrlo cenjen igrač u Bundesligi. Iako je važio za manjeg talenta od Džigija ili Pantića, radom na sebi, stabilnom glavom i snažnim voljnim momentom, ali i nesumljivom inteligencijom, znao je da napreduje i prevaziđe teške momente, kakve je sigurno imao u Bremenu. I za sve mislim da su prerano otišli, možda i terani od samih uprava, da bi se što više muvalo. Kroz snažni, evropski Partizan i odlazak je drugačiji. Sad će istu glupost napraviti mladi Vlahović. Mogu da se kladim u veliku stagnaciju, pa i nazadovanje što se njegove kakijere tiče.

avatar
Saša Ilić
Sunday, 28.01.2018
16:14

Svađa se sas navijačima preko instagrama, nikad čovek ni igrač od njega.