Gde je ''nestao'' Tokmak Nguen, neostvarena zimska želja Ivice Ilieva?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.03.2019.
20:13
Izvor: Sportske.net

Neočekivan razvoj događaja u poslednje dve nedelje.

Screenshot/YouTube/Magyar Labdarúgó Szövetség
Screenshot/YouTube/Magyar Labdarúgó Szövetség

Povezane vesti

O Tokmaku Nguenu se mnogo pisalo ove zime u srpskim medijima, ovaj ofanzivni vezista bio je na pragu Partizana, ali crno-beli nisu želeli da norveškom Stromsgodsetu plate obeštećenje od 400.000 evra, pa je Nguen završio u mađarskom Ferencvarošu.

Zbog toga se navijači Partizana pitaju da li bi sa Nguenom ekipa Partizana ovog proleća izgledala bolje, da li bi sa njim u timu, na primer, bili izbegnuti porazi od Radničkog i Voždovca koji su doveli do ostavki trenera Mirkovića i sportskog direktora Ilieva...

To nikad nećemo saznati, ali prilika je da pogledamo u komšiluk, da vidimo kako Nguenu ide u Ferencvarošu.

On je prve dve utakmice počeo sa klupe za rezerve, dobijao je priliku u drugom poluvremenu protiv Ujpešta i Debrecina, ali je Ferencvaroš u obe pomenute utakmice primao golove u poslednjim trenucima i ostajao bez dva, odnosno sva tri boda.

Potom je Nguen uvršten u startnu postavu i postigao svoj prvi gol za Ferencvaroš u pobedi protiv Puškaš Akademije od 4:0, a onda, kada se očekivalo da nastavi u tom stilu, on je ''nestao'' iz ekipe.

Ferencvaroš je u prethodna dva kola deklasirao DVTK sa 7:0, pa u gostima slavio protiv MTK sa 3:1, a Tokmaka Nguena ni u jednoj od te dve utakmice nije bilo ni na terenu, ni na klupi...

Videćemo koliko će još potrajati ovakav njegov status.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke