Gde je ''nestao'' Srđan Plavšić?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.11.2017.
15:26
Izvor: Sportske.net

Mladog srpskog fudbalera već dva meseca nema u ekipi Sparte iz Praga.

Screenshot/YouTube, AC Sparta Praha
Screenshot/YouTube, AC Sparta Praha

Povezane vesti

Došao je letos u prašku Spartu kao veliko pojačanje iz Crvene zvezde, gde je bio standardni prvotimac i kao član mlade reprezentacije Srbije koja je početkom leta nastupala na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, ali kako sezona odmiče, sve ređe ga gledamo na terenu.

U početku je imao sasvim solidnu minutažu kod Andree Stramaćonija, gledali smo ga i u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Crvene zvezde, ali stiče se utisak kao da je baš on platio ceh za eliminaciju češkog predstavnika sa evropske scene.

Jer, od revanš meča protiv Crvene zvezde gotovo da ga nije bilo u startnoj postavi, a razlog tome su i problemi sa povredama koje je imao tokom jeseni.

U poslednje dve utakmice nije ni bio u protokolu, a dva puta pre toga je čekao šansu sa klupe za rezerve, ali je nije dobio.

Kao što možete da vidite u prilogu, u takmičarskim mečevima ga u igri nije bilo još od 30. septembra i utakmice protiv Dukle, kada je na terenu proveo osam minuta.

Nadamo se ipak da će drugi deo sezone doneti i drugu sliku o Plavšiću i da će povratiti minutažu koju je imao tokom leta.

Screenshot: rezultati.com
rezultati

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black&White
Monday, 27.11.2017
22:58

Protiv Zvezde je odigrao za vešanje,sramotno...nVeći bi šmeker ispao da je rekao da ne može da igra protiv svog kluba.nI treba da plaća ceh,i treba da bude u problemu jer se nije poneo kao profesionalac.

avatar
Man.United99
Monday, 27.11.2017
17:14

Pogresan klub i preran odlazak

avatar
Monday, 27.11.2017
23:58

uopste nije tacno ni za preran odlazak a otisao je u veliki klub sa velikom tradicijom :)

avatar
Man.United99
Tuesday, 28.11.2017
06:57

Odigrao je jednu dobru sezonu zato je prran odlazak. Znam da je Sparta veliki klub ali je zato i klub u problemima i zato sam napisao pogresan.