Gde je nestao Konte kada je trebalo da se rukuje sa Murinjom i šta "Posebni" kaže na to?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 05.11.2017.
20:03
Izvor: Sportske.net

Antonio Konte je u radosti zaboravio da se rukuje sa Murinjom na kraju utakmice. Šta je Portugalac rekao na sve to?

EPA-EFE/ANTONIO COTRIM
EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Povezane vesti

Čelsi je danas savladao Mančester junajted na svom terenu sa 1:0, jedini gol je postigao Alvaro Morata, fudbaler koji je bio želja Žozea Murinja tokom leta.

Antonio Konte je slavio ovu pobedu, kao i svaku drugu, ali je zaboravio da se rukuje sa Murinjom nakon meča.

"Nestao je, rukovao sam se sa njegovim asistentom, što je isto", rekao je Murinjo.

O samoj utakmici, Murinjo je rekao da je govorio i upozoravao svoje fudbalere na moguće napade Čelsija. Istakao je da je posebno upozoravao na te centaršuteve iz unutrašnjosti.

Ipak, rekao je i da je njegov tim imao dosta šansi.

"Bio sam na klupi, pratio sam utakmicu, nisam vodio evidenciju o šansama za gol. Znam samo da smo ih imali mnogo da postignemo gol", rekao je Murinjo, koji je odbijao da kaže da je Čelsi zaslužio pobedu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Monday, 06.11.2017
02:34

Sta prica ovaj covjek? Ocajni smo bili. Je li toliko tesko reci protivniku da je bio bolji i ispasti covjek? Van Gal i Mojes su premija u odnosu na ovog diletanta.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 05.11.2017
22:04

Isao Konte da vadi Lukakua iz Kristensenovog dzepa da im ga vrati. Da Murinjo manje jezicari branio sam ga do prije nekog vremena ali stvarno pretjeruje s tim izjavama o Celsiju non stop

avatar
Tuesday, 07.11.2017
12:34

Ne mogu se sloziti sa ovom konstatacijom. Lukaku je losom kretnjom limitirao sopstvene mogucnosti. Ne samo on, vec i njegovi saigraci jesu doprineli jalovosti. Nisu znali da iskoriste prednosti napadaca, vec su se stopili sa sivilom. Bilo je sansi. Celsi je bio bolji. Pobeda je zasluzena u to nema sumnje.

avatar
_mladen_
Tuesday, 07.11.2017
14:40

Nije toliko tesko strpati u dzep, kad je to uradio Lovren, moze svako.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 05.11.2017
21:51

Vidio sam da se nije rukovo ali nebitno to...sportske imsli igdje podatak kad je moguc povratak pogbe ili znali ko to? Na netu nema info o tome.

avatar
vojin denic
Sunday, 05.11.2017
23:16

Otisao da svira klavir Pogba.Smorio si tim Pogbom tebi se sve vrti oko njega a u stvari nema te pojma. Pojedinci kukaju ovde kako treba da se pojacate pa vi se zadnjih 5 godina samo pojacavaze i i samo ovi u junajtedu znaju koliko su milona pukli i opet nista.

avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 06.11.2017
11:14

Vrati objave gdje ste odigrali lose i gdje ste gubili meceve koliko kukate za kanteom, mi ne kukako toliko ko vi jos kantea nije bilo par meceva dok mi bez pogbe igramo dugo i jos dugo ga nece biti..tako oladi gledaj svoje dvoriste i navijace sta pisu pa komentarisi.

avatar
äxwell
Monday, 06.11.2017
08:39

Druze DOOOBROOO znamo da nema Pogbe i da ste kao zbog toga izgubili!! Nemoj biti dosadan! Ostalim timovima u vrhu fali i vise igraca..Pa ne placu toliko..

avatar
Stevan Mikša
Sunday, 05.11.2017
21:25

Sad neka Konte odgovori da se rukovao sa njihovim prevodiocem i da je to isto. Bolje neka razmisli zasto nema nijednu pobedu u derbiju poslednjih nzm koliko. Svaki put ide na bod.

avatar
Sunday, 05.11.2017
21:19

Gotivim Murinja ali ovo je danas bilo toliko jadno od Junajteda ubijali su igrace Celsija ulecanjem u koske! Sudac danas uopste nije drzao konce igre jer da jest makar jedan crveni je trebao biti za Junajted. Da se osvrnem na ovaj detalj i ja sam to primetio i koliko branim Dona toliko i ne. Ne branim ga jer se trebao rukovat i poneti gospodski. U drugu ruku opet ga postujem jer Murinjo malo malo dotice se Celsija sto mu je i Don Antonio prigovorio i rekao da gleda u svoje dvoriste a danas mu je to i dokazao. #CFC

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 05.11.2017
21:15

Nije ziv ako ne trola bar malo. Pa i slep covek bi video da Junajted do devedesetog minuta nije imao dobar napad. Tad su izvrsili pritisak samo zato sto su morali mada nije tu bilo neke stopostotne sanse. U prvoj sezoni je potrosio fine pare,imao dobar tim i sam je govorio kako je odusevljen sa igracima. Zavrsio je sesti. Sad je dodatno pojacao tim al opet ne ide,pobedjivao je dok je raspored bio lak. Jos je rano za prognoze,ali ja glavu dajem da mi titulu opet videti necemo. Mozda ovako pisem zato sto nikad nisam gotivio Murinja,ali nadam se njegovom otkazu na kraju sezone. Junajted nikad nije bio tim koji igra antifudbal,nismo se branili ni kuci ni u gostima,cesto smo u finisu dolazili do preokreta i pokazivali pobednicki mentalitet. Ali za sve to je potreban tener koji voli napadacki fudbal ili dobar takticar a ne Murinjo. Da je bar ostao dobar takticar ko sto je bio pa da mu ne zameris zbog bunkera,al covek se pogubio zadnjih godina nacisto.

avatar
Uroš M.
Sunday, 05.11.2017
21:12

Od kada je Celsi dao gol, svaki put kada su kamere prikazale Murinja izgledao je kao da ce da dozivi nervni slom.

avatar
Маркус19
Sunday, 05.11.2017
21:04