Gatuzu preseo rođendan, Lukaku šutom povređuje - Napoli bez sedmorice na SMS-a i Lacio!

Autor: Stefan Matić
subota 11.01.2020.
11:43
Izvor: Sportske.net

Da li sledi još jedna derbi katastrofa za Đenara.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

U prošlom kolu smo videli kako Inter ruši prokletstvo "San Paola" koje je trajalo četvrt veka, Konte je ubedljivo savladao "Rina" i njegove pulene rezultatom 3:1 i nastavio trku "dva konja" sa Juventusom.

Danas se igra devetnaesto kolo Serije A gde nas čekaju zanimljive utakmice poput Lacio - Napoli, ali i Inter - Atalanta.

Prekjuče je Gatuzo proslavio svoj 42. rođendan, ali deluje da da razloga za slavlje, makar u fudbalskom delu, i nema. Za utakmicu na "Olimpiku" vicešampion Italije neće moći da računa na sedmoricu igrača!

Pored našeg Maksimovića tu su Mertens, Malkut koji će duže vreme pauzirati, imamo Gulama i Kulibalija koji su se vratili treningu u teretani, ali nisu spremni fizički još da se nose sa "lacijalima". Amin Junes i dalje ima temperaturu, a Aleks Meret nije uspeo da se oporavi od Lukaku.

Meret

Mladi italijanski golman, jedan od zapaženijih u prošlonedeljnom duelu, je navodno posle jednog šuta Belgijanca zadobio povredu zgloba te će Gatuzo morati da potegne za rezervnim rešenjima.

Na "Olimpiko" će istrčati Ospina dok će dužnost rezervnog golmana preuzeti mladi Antonio Daniele koji je 2002. godište.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke