Gatuzu opet traže zamenu, šansa za "Gaspersona"?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 18.11.2018.
10:42
Izvor: Sportske.net

Jednom je kratko potrajao u velikom klubu, ali nikada nije dobio pravu šansu. Da li će se to desiti na leto?

Epa/Mike Nelson
Epa/Mike Nelson

Povezane vesti

Ne prestaju spekulacije oko sudbine Rina Gatuza na kraju sezone, jedno je sigurno, bez Lige šampiona, dobiće otkaz.

Naime, u ovom trenutku klub pokušava da mu obezbedi pojačanja jer je ekipa desetkovana povredama, Milan igra solidno, bori se koliko može, ali je recimo utakmica sa Juventusom pokazala koliko su limitirani.

To naravno nije krivica legende kluba, mora se uložiti u tim, međutim, stiče se utisak da mu Maldini i Leonardo ne veruju.

Sada mediji lansiraju priču da su pregovarali sa Đanpjerom Gasperinijem koji je napravio čudo u Bergamu, "Gasp" je trener koji sjajno koristi mlade igrače, a želi još jednu, poslednju šansu, u velikom klubu.

Italy Soccer Serie A

U Juventusu je nikad nije dobio iako je dugo bio u omladinskoj školi, posle sjajnih godina u Đenovi, angažovao ga je Inter, popularni "Gasperson" (tako ga zovu jer je u Krotoneu i Đenovi ostajao neuobičajeno dugo ) je na "Meaci" dobio otkaz posle samo pet utakmica, izgubljenog Superkupa i četiri poraza u prvenstvu.

Ovo bi mogla da bude šansa, zanimljivo kada je dobio otkaz u Interu, zamenio ga je sadašnji direktor Milana, Leonardo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MottiYazata
Sunday, 18.11.2018
21:11

Kad bi zapravo krenuli od nule, bez ikakvog pritiska, da se dignemo za 3-4 godine, onda može Gasperini, on zna sa mladim igračima. Ovako kad smo ni tamo ni ovamo, nije onaj koji nam može pomoći.

avatar
Oldboy
Sunday, 18.11.2018
12:48

Čovek je trener za gornji deo sredine tabele

avatar
Mangus
Sunday, 18.11.2018
11:54

Glupost. Gatuzo radi dobar posao s ekipom kojom ima. Sad to sto neko hoce trofeje pored juventusa koji na avakoj poziciji ima jednog do i dva bolja igraca je drugo

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 18.11.2018
11:46

Taj mec je (isto tako) pokazao (i) koliko nas sudije i dalje ne postuju, za limite i domete se vec zna i to ce potrajati jos neko vreme, mozda cak i nekoliko sezona jer mi (deluje da) ne znamo sta hocemo. Neka se lepo Leonardo preseli na klupu i vodi nas do januara, kad je mogao Sinisa...

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 18.11.2018
16:10

rekoh ti u bliskoj proslosti da je on resenje :D....mada nama nema nista bez karla! :D...goncarenko...a mozda i nemac neki :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 18.11.2018
20:16

Moze Jup, on ce znati da ishendluje ovu krizu:-D