Gatuzova glavobolja - zvezda neizvesna za Sasuolo!

Autor: Ivan Cvetković
subota 29.09.2018.
11:30
Izvor: Sportske.net

U Milanu strepe, ali ima i dobrih vesti.

Epa/Filippo Venezia
Epa/Filippo Venezia

Povezane vesti

Po navodima italijanskog Kalčomerkata, Gonzalo Iguain trenira odvojeno od ostatka ekipe zbog problema sa butinom koja ga je već odvojila od terena u prošlom kolu protiv Empolija.

Argentinac koji je prošlog leta stigao iz Juventusa je odlično počeo novu sezonu, postigao je tri gola na pet nastupa za klub sa San Sira i postao jedan od glavnih uzdanica za povratak Milana u vrh italijanskog fudbala.

U slučaju Iguainovog odsustva protiv Sasuola, šansu će opet dobiti Fabio Borini pošto ostaje jedini zdrav špic u Gatuzovom timu, mladi Kutrone je još odavno van kombinacije takođe zbog povrede.

Sa druge strane, u tim se najverovatnije vraća Rikardo Rodrigez

Utakmica na Mapei stadionu se igra u nedelju sa početkom od 20.30 časova, videćemo da li medicinski tim Milana može osposobiti ’devetku’ Rosonera do tada.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MottiYazata
Saturday, 29.09.2018
12:07

Cuj glavobolje kad je Veliki Borini na terenu. Odmaraju i Suso i Hakan i Bonaventura, sve to pokriva Veliki Fabio. Laganih dva gola i asistencija Bertolaciju za petardu na Mapeiu. Salu na stranu, hvala Boriniju sto se bori i trudi, da se drugi trude upola kao on, ne bi zamalo dobio bar sedam infarkta ove sezone. Druga stvar sto je trud jedina stvar koju poseduje... Forza Borini!!!

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 29.09.2018
11:55

najeo se cvaraka.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Saturday, 29.09.2018
11:35

Nije on zvezda, on je Partizan, a Andre Silva je AS u svakom smislu te reci:-D Salu na stranu, da li je moguce da nam se ovo desava? Prokleti pa prokleti...