Gatuzov ultimatum - tri meseca za dokazivanje ili odlazi!

Autor: Ivan Cvetković
subota 02.02.2019.
12:09
Izvor: Sportske.net

Rino želi da vidi reakciju na terenu.

EPA-EFE/MIKE NELSON
EPA-EFE/MIKE NELSON

Povezane vesti

Više puta je trener Milana Đenaro Gatuzo tokom svog "stolovanja" na klupi prve ekipe stajao u zaštitu svojih igrača.

Kada su ih mediji kritikovali, on je bio prvi koji im se našao, pa je normalno da od njih zauzvrat očekuje da im vrati na terenu.

Jedan od takvih jeste i Hakan Čalhanoglu kojeg je Gatuzo lično "spasio" tako što nije dozvolio Leonardu da ga proda u Lajpcig.

Sime Vrsaljko Hakan Calhanoglu

Turčin i nije baš u najboljoj formi, ali Italijan veruje u njega i dao mu je rok od tri meseca da spasi karijeru u milanskom velikanu.

U suprotnom, sportski sektor je i više nego voljan da ga proda jer i pored loše forme i dalje ima visoku cenu na tržištu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MottiYazata
Saturday, 02.02.2019
21:41

Treba Hakan da se forsira, on ume i zna, samo ne može. Ili do 60og ili posle, nikako oba. Ili da mu se izmisli pozicija gde neće puno trčati.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 02.02.2019
13:15

A sta ako resi finale Kupa koje je tek u maju? :-D Bolje sam da se zapita da li je normalno da imas samo devet pobeda, a uskoro ce dve trecine prvenstva. Ni brojne povrede nisu opravdanje za tako sramotan skor...

avatar
maric_m
Saturday, 02.02.2019
15:08

nece on nista resiti{mislim na Cahanoglua}nema klasu za vece domete,limitiran je kao i Suso a da nespominjem Rodrigeza.Ja u zivotu losijeg bocnog igraca nisam vidjeo,covjek za polusezonu nije dodao loptu napred niti je protrcao u napad,strasno!Jos tu treba svrstati i onog Kesija momak je antitalenat.U prilog tome je i utakmica u kupu protiv Napolija,da su ovi pobrojani igrali vjerovatno ni do danas nebi dali gola nebi imao ko asistirati Pjateku gdje se vdi da je momak zvijer,aKutrone je za ekipu koja napada 70 minuta i uputi 30-40 centarsuteva u 5 metara mimo sesnaesterca takodje beskoristan.Zakljucak;kada imas ovakve igrace bodovi i plasman na tabeli i neizgleda tako lose.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 02.02.2019
18:30

Hocu da kazem da je trebao da mu da cetiri meseca kad mu je vec dao tri jer mu to dodje na isto. Bilo je i mnogo gorih bekova od RR.

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 02.02.2019
15:54

A ti si vec u finalu? Pa Lacii igra daleko lepsi fudbal ne znam o cemu se radi