Gatuzo: ''Znam da je smešno kad me vidite pored aut linije''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.12.2017.
23:42
Izvor: Sportske.net

Sve je lakše posle pobede...

EPA/MARIO TADDEO
EPA/MARIO TADDEO

Povezane vesti

Krenulo je i Milanu, ''Rosoneri'' su večeras upisali prvu pobedu pod vođstvom Đenara Gatuza (2:1) protiv Bolonje, a novi šef struke Milana posle meča nije krio zadovoljstvo.

''Veoma sam srećan zbog pobede, zahvalio sam se momcima i zagrlio ih jednog po jednog. Znam koliko su radili tokom nedelje, ali takođe shvatam da je dug put pred nama.

Ja sam pod tenzijom čak i kada igram fudbal sa svojom decom, to je u mojoj prirodi. Intenzivno osećam utakmicu, pogotovo što sam nosio dres Milana 14 godina. Čast je i privilegija vratiti se ovde i reprezentovati klub'', istakao je Gatuzo i dodao:.

''Ja shvatam da kada me ljudi vide pored aut linije, mora da im je smešno''.

Junak trijumfa bio je dvostruki strelac Bonaventura, koji je sve efikasniji od kada je ekipu preuzeo Gatuzo.

''Bonaventura ima dosta kvaliteta i 'oko' za gol, pa možete da ga rasporedite bilo gde. Uvek sam govorio da je on jedan od najboljih vezista u Italiji, ali imao je dosta problema sa povredama'', podseća Gatuzo.

Osvrnuo se i na svog prethodnika na klupi Milana, Vinćenca Montelu.

''Divim se načinu na koji Montela radi, veliki respekt za njega,ali moj fudbal ima više tempa i napadačkih momenata.

Ja sam srećan, ali dolazi nam naredna utakmica. Naša pozicija natabeli i dalje nije loša'',
poručio je Gatuzo.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Monday, 11.12.2017
10:34

I ne samo to, Musakia do sad uopste nisam kritikovao, ali, ono sinoc je bilo sramno. Jeste da je odlicno startovao i bio jedan od RETKIH svetlih tacaka u toku sezone (dok je uopste igrao), ali, nije da je bio bezgresan. Ne smemo nikako vise da se vratimo na igru sa tri stopera: Donaruma- Borini/Kalabrija, Musakio/Bonuci, Romanjoli (definitivno mora da igra), Rodrigez- Kesi, Biglia ili Lokateli- Suso, Silva (Calhanoglu), Bonaventura- Kutrone (Kalinic). Ovo uzasno lako moze da se transformise u klasicnu formaciju 4-4-2.

avatar
DR DRE
Monday, 11.12.2017
09:53

Ne bi smeo vise da dajes ovakve izjave, to pod broj jedan, nije ti ovo cak ni prvi posao i tim gore. Ostavi vise Abatea, Montoliva i Kalinica na klupi, hocemo Silvu i Kutronea u napadu!