Gatuzo za posao, Ronaldova opsesija, Interovo moranje, Napoli protiv svog velikog navijača (SERIJA A - Najava)

Autor: Vladimir Stojanović
petak 31.08.2018.
14:46
Izvor: Sportske.net

Italijani treće kolo počinju večeras, evo šta nas čeka u naredna tri dana.

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Italijanski šampionat nastavlja se već večeras, treće kolo otvaraju Milan i Roma, kako smo pisali ovaj derbi bi čak mogao da odredi sudbinu Rina Gatuza u slučaju da "Vučica" odnese plen sa "San Sira".

Ni klub iz prestonice nije zadovoljan, samo bod protiv Atalante, nakon tesne startne pobede u Torinu, pa je pritisak dobrog rezultata prisutan i kod gostiju. Oba tima kompletna, nema Florencija kod gostiju, Kolarov od prvog minuta na terenu, El Šaravi protiv bivšeg kluba, Iguain će svakako biti najveća opasnost po Olsena.

U subotu Inter koji je očajno startovao ima već imperativ protiv Pipove Bolonje koja je progutala gorku pilulu u duelu sa ekipa SPAL-a na startu, ali se iz Lacija vratila sa bodom u duelu protiv Frozinonea, mada i dalje nisu dali gol. Naingolan počinje meč, Asamoa je povređen, napad Emilijana predvodiće momak koji je ponikao u Interu, Matija Destro.

Juventus Lacio

U večernjem terminu, "Tardini" će biti krcat, Ronaldo pred navijačima Parme. Juve je dobio dva meča, ali najbolji igrač sveta nije dao gol, biće u timu, kao i Mandžukić, Alegri će izvesti ofanzivnu postavu, ima par dilema, videćemo hoće li Dibala ponovo dobiti priliku od početka, osim Ronalda, siguran je Mandžukić. Za Parmu bi mogao da debituje Žervinjo, bivši igrač Rome.

U nedelju, Fiorentina sa Milenkovićem dočekuje Udineze, žele trijumf, možda ne novu goleadu kao protiv Kjeva prošle nedelje, Udineze je dobro startovao, četiri boda iz dva meča.

Atalanta nakon evropskog razočaranja u kvalifikacijama za LE čeka Kaljari, Kjevo traži prve bodove protiv Empolija, počinju Radovanović i Tomović, Tanasijević i Đorđević su na klupi "Magaraca", sa druge strane Empoli se bez Krunića ne može ni zamisliti.

Sergej Milinkovic Savic

Lacio jednostavno mora da pobedi Frozinone u regionalnom derbiju, gosti igraju bez opterećenja, Sergej traži formu, novi neuspeh bi doneo lomove pred pauzu.

Pred Napolijem je težak ispit, na "Marasiju" protiv Sampdorije se bodovi teško uzimaju, njihov Napolitanac Kvaljarela jeste veliki navijač, ali je umeo da im zatrese mrežu, Anćeloti se nada da ovaj put tim neće morati da juri rezultat. Rano je da rotira, nema pojačanja Mereta, Ruiza i Junesa, Maksimović na klupi, trojac Insinje-Milik-Kaljehon će biti pretnja za Audera, Juventusovog golmana koji će probati da zaustavi perfektni niz gostiju sa juga.

Sasuolo nakon pobede protiv Intera i remija na Sardiniji dočekuje Đenovu koja je odigrala samo jedan meč i dobila Empoli, dok Torino u nedeljnom terminu bez Ljajića koji u ovom trenutku potpisuje za Bešiktaš čeka Spal. Vanja Milinković Savić je na klupi gostiju iz Ferare koji su startovali sa dve minimalne pobede, Gomis ima prednost na golu. Zanimljivo da je i bivši "partizanovac" Everton Luiz i dalje samo na klupi iako je u januaru najavljen kao veliko pojačanje.

Parovi 3. kola:

Petak:

Milan - Roma 20:30

Subota:

Bolonja - Inter 18:00
Parma - Juventus 20:30

Nedelja:

Fiorentina - Udineze 18:00
Atalanta - Kaljari 20:30
Kjevo - Empoli
Lacio - Frozinone
Sampdorija - Napoli
Sasuolo - Đenova
Torino - SPAL

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Friday, 31.08.2018
17:48

Krajem oktobra i pocetkom novembra, Milanov raspored ce izgledati ovako:

21. oktobar: Inter - Milan
25. oktobar: Milan - Betis
28. oktobar: Milan - Sampdoria
31. oktobar: Milan - Genoa
4. novembar: Udinese - Milan
8. novembar: Betis - Milan
11. novembar: Milan - Juventus

Hvala Serie A sto su nam izasli u susret i najgusci moguci raspored nam ucinili jos guscim ubacivsi Genovu, te omogucivsi nam da za 20-ak dana odigramo tek 7 utakmica. 👏🏻

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Friday, 31.08.2018
15:48

Kakav posao, izgubio jedan mec i odmah za posao